Inspirirajte se i obnovite sebe, svoj ormar, kozmetičku torbicu ili dom komadima koji će vam podići raspoloženje.

Za vas smo opet okupili omiljene brendove i u suradnji s njima pripremili kupone s popustima do 50 % koje možete iskoristiti više puta. Upustite se u tjedan šopinga od 21.5.2021. - 28.5.2021. i počastite se stvarima koje već duže priželjkujete.

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekonformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije.

Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

PR PR Foto: PR

NOVE VRIJEDNOSTI

U novije vrijeme puno toga se promijenilo u našem svijetu. U mnogim je slučajevima kuhinjski stol postao naš kućni ured, a goste pozivamo na obroke u našu vlastitu blagovaonicu, a ne u restoran. Možda čak i praznike provodimo u dnevnoj sobi na udobnoj obiteljskoj garnituri. Ne čudi stoga što, danas, uređenje doma znači više nego ikada prije. Cilj brenda KARE jest omogućiti svakome da se osjeća dobro kad prolazi kroz svoja ulazna vrata i kreirati interijer koji će biti privlačniji, ugodniji i funkcionalniji. Stoga se trude osvjestiti činjenicu da namještaj nije nešto što olako shvaćamo, pa će tako npr. komoda od pravog drveta unijeti potpuno nove, održive vrijednosti.

U KAREu tako možete pronaći omiljene komade namještaja koji stvaraju cjeloživotno prijateljstvo, a da ne spominjemo mnoštvo dekorativnih ideja koje unose posebnu dimenziju zabave u uređenje doma. U skladu s time nit vodilja novolansiranih KARE kolekcija jest nadahnuti ljude idejama za uređenje koje će promijeniti svijet. Pozivamo vas da istražite KARE priče i jedinstvene ideje za opremanje doma: stolove koji podižu blagovaonicu na novi nivo, efektne tepihe i sve što kućni ured u stilu zahtijeva. A možda čak i ugodnu garnituru koja će vašoj dnevnoj sobi dodati novi dašak udobnosti!

PR PR Foto: PR

Posjetite KARE ili Meblo Trade salone diljem Hrvatske i otkrijte zašto KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju intenzivnu i jedinstvenu strast za dizajnom! Kompletan asortiman možete pogledati i na www.kare.hr, a kupnju obaviti online na www.meblo.hr/KARE.

PR PR Foto: PR

Sa ZADOVOLJNA.HR kuponom možete ostvariti 18% popusta na kompletan KARE asortiman do 28. 5.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju