Quinn Duane, 27-godišnja Amerikanka iz El Dorado Hillsa, trebala je ove subote postati gospođa Borup. No njen vršnjak Landon, za kojega se u travnju pristala udati, nekoliko dana prije javio joj je da od vjenčanja neće biti ništa uz objašnjenje da se predomislio

Amerikanki Quinn Duane zaručnik Landon Borup slomio je srce kada je, nekoliko dana prije nego što su trebali postati muž i žena, otkazao vjenčanje. No u konačnici se iz jedne vrlo tužne situacije ipak rodilo nešto lijepo. Naime, Quinnina obitelj odlučila je ne otkazati termin u jednom od najluksuznijih hotela u Sacrementu te je na 'bogovski objed' pozvala potpuno nove goste - gradske beskućnike!

Roditelji ostavljene mladenke pobrinuli su se da 240.000 kuna ne bude bačeno u vjetar

Utučena zbog otkazivanja vjenčanja, Quinn nije bila u stanju dočekati sve te nesretne ljude, ali ih je zato ugostila njezina majka Kari, koja je odlučila hotelu u potpunosti isplatiti već dogovoreni iznos od 240.000 kuna koliko je bilo potrebno izdvojiti za pozvanih 120 gostiju vjenčanja i medeni mjesec na Belizeu.

Budući da putovanje nije bilo moguće refundirati, majka je u nedjelju svoju kći uzela pod ruku i odvela na odmor u nadi kako će se dobro isplakati i smoći snage da zaboravi na Landona i krene dalje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju