Neka vaše zdravlje postane vaša rutina, a istim načelima učite svoju djecu od malih nogu.

Zdravlje naše djece nam je uvijek na prvom mjestu. Već od trudnoće, kada se naše tijelo mijenja i priprema za dolazak novog bića na svijet, važno je održavati naš organizam zdravim. Mikroorganizmi (mikrobiota) ovdje su od iznimne važnosti i nikako ih ne biste smjeli zanemariti. Naime, broj mikroorganizama u našim tijelima premašuje broj ljudskih tjelesnih stanica pa se često naziva i „organom unutar organa“. Nove informacije ukazuju na to da naša mikrobiota sadrži oko 40 bilijuna bakterija, što čini oko jedan kilogram naše tjelesne mase, a najvećim se dijelom nalazi u crijevima. Prema tome, održavanje ravnoteže mikrobiote preduvjet je zdravlja, a korištenjem BioGaia® Protectis proizvoda možete pružiti potporu imunitetu svoje obitelji.

PR PR Foto: PR

Razvoj imuniteta kod djece

Imunološki sustav raširen je po cijelom tijelu, a probavni sustav tu igra veliku ulogu. Gotovo 80% svih imunoloških stanica nalazi se u crijevima. Ove imunološke stanice neprestano komuniciraju s crijevnim bakterijama, pružajući kontinuirani podražaj za imunološki sustav. BioGaia® proizvodi koji sadrže L. reuteri soj dobrih bakterija, razvijeni su kako bi dopunili crijevnu mikrofloru. Probavni trakt ljudi prirodno je stanište tog soja dobrih bakterija, zbog čega je on posebno dobro prilagođen životu i razvoju u tom dijelu tijela. BioGaia Protectis® Baby kapi i BioGaia Protectis® Baby kapi s vitaminom D3 dodatak su prehrani u obliku kapi s L. reuteri sojem dobrih bakterija primjerenih za djecu od rođenja. Upravo zato ih preporučuju pedijatri diljem svijeta te su postali prvi izbor mama jer od samih početaka brinu o pravilnoj nadopuni crijeva dobrim bakterijama i uravnoteženom sastavu mikrobiote. No što učiniti kada naša djeca krenu rasti i njihov imunitet dolazi u iskušenje?

PR PR Foto: PR

Imunitet je najvažniji za zdravlje organizma

L. reuteri je soj bakterija koji pomaže vratiti i održati ravnotežu mikroflore probavnog sustava, a svi BioGaia proizvodi sadrže upravo taj soj. S obzirom na moderan način života, stresnu svakodnevicu i drugačije prehrambene navike, našem organizmu potrebne su dobre bakterije kako bi on ostao zdrav i snažan. BioGaia® Protectis tablete za žvakanje s vitaminom D3 i okusom naranče za djecu od 3. godine života, ali i odrasle, doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića. BioGaia® Protectis tablete za žvakanje s vitaminom D3:

PR PR Foto: PR

• Praktičan su način za podršku zdravlju i funkciji probavnog sustava, a istovremeno osiguravaju i vitamin D3 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
• Praktične su za ponijeti i konzumirati bilo gdje i bilo kada
• Ugodnog su okusa naranče

Razvoj imuniteta vašeg djeteta najvažniji je čimbenik njegova sveukupnog zdravlja, a korištenjem BioGaia® Protectis proizvoda itekako možete utjecati i na vaše zdravlje. Neka vaše zdravlje postane vaša rutina, a istim načelima učite svoju djecu od malih nogu. BioGaia Protectis ispitan je u više od 240 kliničkih ispitivanja na više od 20.000 osoba različite životne dobi. Pedijatri i drugi zdravstveni djelatnici u više od 100 zemalja svijeta svakodnevno preporučuju BioGaia® proizvode. Više o njima čitajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju