Mi odrasli često razbijamo glavu time kako uspjeti, kako napraviti plan za pokretanje vlastitog biznisa, a čini se da 9-godišnja djevojčica ima odgovor na sve naše dileme. Iako tako mlada već je sastavila svoj poslovni plan i uvjerena je u njegov uspjeh

Iako joj je tek 9 godina, djevojčica Rylee već zna čime se želi baviti u životu i ustrajna je u tome da osnuje vlastiti biznis. A ono čime se želi baviti je osnovati tvrtku za šetnju pasu.

Devetogodišnja Rylee želi pokrenuti svoj biznis za šetnju pasa pa je sastavila poslovni plan od 7 točaka koji je postao viralni hit

Rylee je sastavila poslovni plan, zapisala ga na komad papira i spremila ga u ruksak gdje ga je pronašla njena majka. Oduševljena viđenim mama je odlučila na Redditu objaviti plan svoje djevojčice za pokretanje vlastitog biznisa te je brzinom munje postao viralni hit.

Devetogodišnjakinja je sastavila poslovni plan od 7 točaka, a evo što je na papiru napisala:

Ryleen posao za šetnju pasa

1. Pitati roditelje za pomoć
2. Nagovoriti ih da kažu da
3. Pronaći cijenu za posao
4. Isprintati papire s informacijama
5. Proširiti riječ
6. Šetati pse
7. Uspjeh


Možda ovaj plan sada zvuči djetinjasto, slatko i smiješno, ali i najmoćniji ljudi svijeta morali su negdje početi, a ova djevojčica, čini se, ima 'nos' za biznis.

Entuzijastičnu Rylee komentatori na internetu uspoređuju s milijarderom Markom Zuckerbergom, vlasnikom Facebooka koji se sam, u svojoj spavaćoj sobi naučio raditi kodiranje na internetu. Smatraju da je i Rylee rođena za velike stvari i predviđaju joj golemi uspjeh kad odraste.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju