Numerologija je rezultat mističnog proučavanja astrologije. Ona nam daje odgovore na pitanja koja uopće nismo postavili, suptilno nam prikazujući što smo u životu napravili dobro, a što smo mogli i bolje.

Brojevi koji nas svakodnevno okružuju čine moćan sustav sastavljen od numeroloških načela.

Ako ste pogledali na kalendar, znate da je danas osmi kolovoza. Po mnogim vjerovanjima – najsretniji dan u godini i prilika da nam se ostvare nedosanjane želje.

Ne ovisi sve o zvijezdama, naravno, ali ako se samo malo potrudimo – ovaj bi nam dan mogao donijeti nešto sasvim posebno i neočekivano.

Dvostruka osmica donosi dvostruku radost. Podrijetlo sreće vezane uz ovaj broj dolazi iz kineske kulture, ali njegovu čaroliju mogu osjetiti ljudi iz cijeloga svijeta. Kantonska riječ za osam zapravo je gotovo ista kao kantonska riječ za prosperitet.

Osim toga, broj osam odražava moć, obilje i uspjeh. Budući da njegov oblik tvori znak beskonačnosti, on također ima i ezoterično značenje. Savršeno simetrični oblik duplih osmica označava savršenu ravnotežu u životu, a od posebnog je značenja za sve one koji traže ljubav.

Kantonska riječ za osam zapravo je gotovo ista kao kantonska riječ za prosperitet.

Današnja vibracija broja osam daje poruku temeljite obnove života i traži od vas da napravite hrabri korak naprijed prema željama za koje u ostatku godine mislite da su nedokučive.

Postanite svjesni svojih kvaliteta i reagirajte, posebno danas, kad je sreća na vašoj strani, govori poznati astrolog i autor knjige na ovu temu, Kyle Thomas.

Ako na današnji dan zadržite pozitivan stav, postoji potencijalni uspjeh u svemu što radite. Osim što vam je sreća osmog kolovoza naklonjena više nego inače, mogu se dogoditi i druge lijepe stvari – zbog položaja u kojem se trenutno nalaze zvijezde.

Savršeno simetrični oblik duplih osmica označava savršenu ravnotežu u životu.

Sunce, koje vlada našom energijom i fokusom, pleše s Jupiterom, planetom čuda i sreće, napominju astrolozi. Trenutno ste na vrhu svijeta pa uživajte u odnosima i njihovoj stabilnosti. Za to ste se sami potrudili, a ovo su plodovi vašega rada.

Osmi kolovoza poseban je jer tada Venera, planet ljubavi i ljepote, ljubi Jupiter, planet čuda. Zato je ovo savršeno razdoblje za pronaći pravu ljubav, a ne samo ljetnu avanturu. Ako ste nekoga upoznali, širom otvorite oči i srce jer je osjećaj možda puno jači nego što vi mislite.

U nastavku možete pronaći još zanimljivosti o numerologiji. 

Značenje broja 888 Anđeoski broj: Što znači ako svako malo vidite 888? 23 Što donosi datum 23. 2. 2023. godine? 11-11 11. 11.: Datum ogledala koji nam šalje važnu poruku Broj dva ima snažnu simboliku Zbog čega je datum 2. 2. 2022. toliko važan? 7.7. Danas je dan kozmičke energije kad se želje ostvaruju brže i lakše Slika nije dostupna Anđeoska poruka: Znate li zašto je 11. studenog tako poseban dan? Psihički broj Izračunajte svoj psihički broj i doznajte što on govori o vašem karakteru

Sretno! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju