Obožavatelji Jennifer Aniston su se složili da je američka glumica prestala stariti u tridesetim godinama života. Iako će u veljači sljedeće godine ispuhati 50 svjećica na rođendanskoj torti, izgleda 15 godina mlađe.

Galerija Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +0 Jennifer Aniston rođena je u horoskopskom znaku vodenjaka
Razlog za to skriva se u dobrim i zdravim navikama. Američka glumica otkrila je svoje male tajne dobrog izgleda.

1. JEDE ZDRAVO
Jennifer Aniston ljubiteljica je zdrave hrane, a prvenstveno svježeg i organskog povrća i voće, te cjelovitih žitarica i nemasnih proteina. Za doručak obično jede tost s poširanim jajem i komadićima avokada, dok za ručak uživa u „savršenoj salati“ sastavljenoj od kuhanog bulgura, svježih krastavaca, luka, graha, feta sira i pistacija.

2. PIJE MNOGO VODE
Ljudi su tako lijeni kad je u pitanju ispijanje vode, ali ja sam navikla svakoga dana popiti barem tri litre obične vode. Voda je tako važna za zdravlje, priznala je američka glumica u jednom od intervjua.
Dan, pak, započinje toplom vodom u koju je nacijedila nešto svježeg soka limuna. Na taj način dobiva prijeko potreban vitamin C, ali i ubrzava metabolizam te razbuđuje cijeli ogranizam.

3. VJEŽBA SVAKI DAN
Jennifer Aniston je velika pobornica tjelovježbe. Obožava vježbati jogu, voziti bicikl, trčati, plivati te vježbati sa svojim privatnim trenerom. I da, vježba svaki dan. Jennifer Aniston Jennifer Aniston pazi na svoj izgled (Foto: Getty Images)

4. PAZI NA SVOJU KOŽU
Da bi kožu održala mladolikom, svako jutro opere lice hranjivim sapunom, potom nanese toner za lice i serum. Na kožu zatim aplicira hidratantnu kremu i kremu za sunčanje. Kada nije na setu i nema poslovnih obaveza, ne nanosi dekorativnu šminku na lice. Redovito odlazi kod kozmetičarke, a isprobala je i kemijski piling za lice koji je popularan među holivudskim damama, a ima efekt pomlađivanja.

5. PAZI NA SVOJU KOSU

Američka glumica veliku pažnju posvećuje njezi svoje kose. Koristi preparate iz vlastite linije Living Proof za dubinsku obnovu i hidratizaciju, a kad joj to poslovne mogućnosti dozvoljavaju ne boji kosu kako bi joj priuštila odmor od tretiranja s izbjeljivačima i drugim kemijskim preparatima. Također, ne koristi sušilo za kosu.

6. IMA SVOJE NOĆNE RITUALE
Nikad ne odlazi u krevet , a da nije uklonila make-up s lica, ili oprala zube.

7. MEDITIRA
Jennifer zna da je stres tihi i moćni ubojica koji se može neutralizirati zdravim životim i dobrim navikama. Upravo zato svakoga dana izdvoji 20 minuta za meditaciju.

8. IMA DOBRE GENE
Moj otac ima 85 godina, i jedva koju boru, priznala je glumicama medijima. Iz toga je lako zaključiti da svoju mladolikost djelomično zahvaljuje i dobrim genima.

9. NE BIRA EKSTREMNE ULOGE
Jennifer Aniston obično ne bira uloge koje zahtijevaju fizičku transformaciju od nje, kao što je nezdravo debljanje ili mršavljenje zbog određenog filmskoj projekta.

10. OKRUŽENA JE LJUDIMA I ŽIVOTINJAMA KOJE VOLI
Američka glumica nije tip žene koja uživa u noćnim izlascima. No to ne znači da ne voli društva. Okružuje se osobama koje voli, a mnogo zadovoljstva pričinjava joj vrijeme provedeno u društvu njezinih pasa. Ne njeguje samo svoje tijelo, već i dušu.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite je li se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju