Jennifer Lopez ne poriče da voli mlađe muškarce, a privlače je jer imaju karakteristiku koja nedostaje brojnim ženama u dvadesetim godinama života


Šuška se da Jennifer Lopez hoda s 17 godina mlađim glazbenim kolegom Drakeom, a lijepa Latina bila je u višegodišnjoj vezi i s 18 godina mlađim plesačem Casperom Smartom.

Ne čudi što su se mnogi zapitali zašto ovi planetarno popularnu pjevačicu i glumicu privlače mlađi muškarci.



Muškarci u dvadesetima su vrlo samopouzdani i hrabri, otkrila je Jennifer Lopez u izdanju magazina "W" za ožujak 2017. na čijoj se naslovnici nalazi s Kate Moss, Taraji P Henson, Jessicom Chastain i Donatellom Versace.

Samopouzdanje je karakteristika koju vole mnoge žene, ali im nedostaje u dvadesetim godinama života jer su nesigurne u svoje tijelo.

Situacija se s godinama preokrene: muškarci postanu vrlo nesigurni, a ženama postaje ugodno u njihovoj koži zbog čega postaju još ljepše.

Ljepotica stara 47 godina u spomenutom je magazine priznala da je i sama bila žrtva takvih nesigurnosti, te da nije cijenila svoje tijelo i izgled.

Sada si mislim pogledaj me, ali ne na arogantan i uobražen način – cijenim sebe na način na koji nisam u svojoj mladosti. I tu nije riječ o savršenosti. Naprotiv, volim sve svoje ožiljke, zaključila je Jennifer.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju