Catherine Middleton i princ William u braku se pet godina, a princ nikada nije viđen s vjenčanim prstenom na ruci. Zbog čega je tako doznajte u nastavku teksta

U pet godina braka princ William pokazao se kao vrlo brižan suprug i otac i za svoju suprugu Catherine Middleton i njihovu djecu, princa Georgea i princezu Charlotte napravio bi sve. Ipak, u jednoj stvari ne radi kompromise.

Naime, dok vojvotkinja Catherine ponosno pokazuje zaručnički prsten s predivnim 12-karatnim plavim safirom Ceylonom koji je prije pripadao princezi Diani uz koji nosi elegantni zlatni vjenčani prsten, princ William nikad ne nosi vjenčani prsten. Razlog tome je što princ jednostavno ne voli nositi nakit te se s Catherine dogovorio da vjenčani prsten neće nositi. Pročitajte i zašto princ George uvijek nosi kratke hlačice.

Je li u redu da bračni partner ne nosi vjenčani prsten?

glasova:

Sukladno tome, razmjena prstenja na vjenčanu 2011. u Westminsterskoj palači nikad se nije dogodila, već je samo William stavio prsten Catherine, kao što se može vidjeti na snimci razmjene vjenčanih zavjeta.

Catherine i William još su se prije vjenčanja dogovorili da on neće nositi prsten, a njegovoj supruzi, kako pišu mediji, to nimalo ne smeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju