Novi dom Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza bit će veličanstvena vila u Miami Beachu koju su nedavno kupili za 40 milijuna dolara.

Par je trenutačno u procesu selidbe iz stare u novu kuću, ali bez obzira na život u Floridi, Jennifer se i dalje redovito vraća u svoj rodni New York.
Tamo živi i njezina sestra Lynda Lopez, s kojom se uputila na ručak u kultni restoran Cipriani, a zatim i u šoping.

Za opušteno popodne u sestrinu društvu Jennifer je odabrala jednostavnu i udobnu odjevnu kombinaciju kao stvorenu za dugotrajnu šetnju po trgovinama. S kariranim hlačama šireg kroja brenda Brunello Cucinelli spojila je obični bijeli uski top i tenisice.

Slika nije dostupna Ljepotica iz Zagreba u praktičnim tenisicama koje voli i Meghan Markle

Slika nije dostupna Stižu novi modeli: 27 tenisica koje će se nositi u nadolazećoj sezoni

Odabrala je model modne kuće Alexander McQueen u bijeloj boji s potplatom u koji je ugrađena unutarnja platforma za dodatnu udobnost i visinu.

Nije tajna da su bijele tenisice već godinama jedan od najpopularnijih modela, a koliko su popularne u Hrvatskoj, svakodnevno dokazuju i street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode.

Sviđaju li vam se bijele tenisice?

glasova:

Zašto su upravo bijele tenisice toliko tražene? U moru raznobojnih modela u vrlo efektnim nijansama, one se nameću kao najbolji i najsigurniji odabir za sve one koji ne žele upadljive tenisice. Umjesto modela koji se ističe oni će odabrati neutralne tenisice koje će se prilagoditi svakoj kombinaciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju