Sve pogodnosti Merkur health4me Premium dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Dodatna zdravstvena zaštita nikad nije bila toliko važna kao danas. Kada se zdravstveni problemi pojave, želite ih riješiti brzo, bez gužvi i dugih lista čekanja.

Prepoznavši sve potrebe i izazove s kojima se susreće pojedinac, Merkur osiguranje sa svojim health4me Premium dodatnim zdravstvenim osiguranjem pozicioniralo se kao rješenje koje će zadovoljiti znatno viši stupanj zdravstvene zaštite, prilagođen vašim potrebama i željama. Na raspolaganju su vam najbolji specijalisti i medicinske ustanove u Hrvatskoj i svijetu, a preglede je moguće obaviti i u Merkurovoj Poliklinici Wellife. Dodatno je moguće izabrati pakete Nezgoda i Zdravlje plus osiguranje, a ostvarujete pravo i na drugo liječničko mišljenje i kućnu njegu. Osnovni paket pokriva troškove specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih pretraga, manje operativne zahvate te fizikalnu terapiju do ugovorenog limita bez ograničenog broja pregleda.

Merkur dodatno zdravstveno osiguranje ističe se, osim po svom individualnom pristupu i usmjerenosti prema klijentu, i po pitanju različitih pogodnosti korištenja zdravstvenih usluga.

PR PR (Foto: PR) Tako su, onim klijentima koji žele više zaštite, na raspolaganju Merkurovi fit4life preventivni programi koji podižu brigu o zdravlju na višu razinu. Cilj ovih programa je proaktivna promjena načina života i životnog stila koji održava zdravlje i može spriječiti oboljenja. Unutar ovih programa klijenti svake godinu mogu odabrati paket koji žele koristiti: sistematski pregled u poliklinici ili wellness hotelu, wellness vikend, vježbanje u fitness centru ili savjetovanje s nutricionistom.

Dodatne pogodnosti su također i MedEasey servis za dogovaranje pregleda te Merkur aplikacija koja omogućuje klijentu pogodnosti koje se iz dana u dan nude te online prijavu odštetnih zahtjeva za dodatno zdravstveno osiguranje. S Merkur osiguranjem korisnik samostalno odlučuje o svom zdravlju i uslugama koje želi, a istovremeno može neopterećeno uživati u svom životu.

Merkur osiguranje - za zdravlje bez čekanja.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju