Teško je u ovom trenutku zamisliti da nam za manje od mjesec dana stiže proljeće, ali uskoro ćemo se uistinu vratiti odjevnim komadima poput tajica, koje se u nadolazećem godišnjem dobu često kombiniraju s haljinama i suknjama. Međutim, tajicama koje će biti popularne ovo proljeće možda ni ne trebaju drugi komadi jer vizualno u potpunosti podsjećaju na hlače

Galerija

Vječnoj raspravi jesu li tajice adekvatna zamjena za hlače i smiju li se nositi samostalno kao njihova zamjena, vjetar u leđa dat će modeli koji će prema najavama modnih znalaca biti popularni u narednoj sezoni.

Naime, nosit će se tajice koje vizualno uistinu podsjećaju na hlače. Taj efekt postiže se prije svega odabirom uzoraka i dodataka poput patentnih zatvarača (lažnih i pravih) ili džepova, a potom i materijala, pa će tako veliki proljetni trend kada je u pitanju ovaj model odjeće biti karirane tajice, takozvane "traper" tajice, kožnati modeli i oni s trakom sa strane koji pak izgledom dočaravaju trenirke.

Karirane tajice Zara, 149 kn
Karirane tajice Zara, 149 kn Foto: Zara

Spomenuti modeli uistinu brišu razliku između tajica i hlača te lako mogu zbuniti sve koji smatraju da one uistinu nisu zamjena za hlače jer vizualno ne izgledaju kao klasični elastični modeli niti im je takva tekstura.

Teško je u ovom trenutku zamisliti da nam za manje od mjesec dana stiže proljeće, ali u galeriji pogledajte 6 modela tajica u koje ćemo uskočiti kad snijeg okopni.

Ankete

(6676) Sviđaju li vam se tajice koje vizualno podsjećaju na hlače?

rezultati povratak glasova333
rezultati

Traper tajice H&M, 13.99 eura (104 kn)
Traper tajice H&M, 13.99 eura (104 kn) Foto: H&M