Liposukcija djeluje trenutno i daje sjajne rezultate. To su pokazali rezultati ankete u kojoj su žene bez srama otvoreno priznale - ne da nam se vježbati niti ići na dijetu

Gotovo 80 posto žena radije bi izabralo plastičnu operaciju kako bi izgubilo kilograme nego promijenilo svoje prehrambene navike i počelo vježbati .

Za žene su estetski zahvati kojima se uklanja višak kilograma, poput sve popularnije liposukcije, idealno rješenje jer daju brze i trenutačne rezultate.

Na pitanje kako bi htjele izgubiti kilograme 34 posto žena odgovorilo je da bi to učinilo liposukcijom, 26 posto izabralo je želučanu premosnicu, tek 14 posto rješenje prepoznaje u smanjenju unosa kalorija, dok bi ih svega dva posto izabralo vježbanje.

Fizičkom aktivnošću nikada se ne bavi 26 posto žena koje priznaju da bi radije pristale na neugodnu operaciju nego posjećivale teretanu jednom tjedno.

Mitovi zbog kojih (ne) gubimo kilograme

Zablude o mršavljenju i dijetama

Liposukcija možda je i najbrži način skidanja suvišnog masnog tkiva, ali ona kao niti drugi estetski zahvati ne rješava zdravstvene i psihološke probleme nastale debljinom ili pak pretilošću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju