Dok je ženskog roda za kozmetičku industriju nema brige. Od kada postoji čovječanstvo žene su imale potrebu za uljepšavanjem, a da je važno izgledati lijepo priznaje i Danijela Martinović koja se kamuflira kada izlazi bez šminke

Da bi prekrile ono što smatraju nedostatkom pripadnice ljepšeg spola su spremna na sve, pa i na stavljanje ptičjeg izmeta na lice. Ipak, Hrvatice još uvijek nisu toliko ekstremne.

'Šminkam se prije svega jer sama sebi želim biti lijepa, iako smatram da prava ljepota dolazi iznutra', rekla je Almira Osmanović.

Piling s purom ili žgancima, bjelanjak na licu ili jogurt najviše je što će za ljepotu pretrpjeti Danijela Martinović. Uvijek besprijekorno sređena pjevačica ponekad si da oduška i izađe potpuno nenašminkana.

'Stavim kapu i naočale da se kamufliram', priznala je.

Žene ne mogu odoljeti blještavom nakitu niti zamisliti izlazak iz kuće bez određenih preparata u kozmetičkoj torbici.

'Ne izlazim bez ruža za usne, korektora i rumenila', rekla je Almira Osmanović dok nova Miss Universe Lana Obad u torbici uvijek mora imati novce i sjajilo.

Danijela Martinović spremno je pokazala unutrašnjost svoje kozmetičke torbice. U njoj se krije puder, dvije kreme za ruke, sjajilo za usta, ogledalce, puder u prahu i ljepilo za trepavice.

'Kad mi ispadnu umjetne trepavice ljepilo je uvijek pri ruci, kad sam na koncertu odmah ostavim mikrofon, rasvjeta se prebaci na drugu stranu i bacam se u potragu za njima', rekla je vrckava Danijela.

>> Je li i vaša kozmetička torbica ovako prljava?

Mnogi noviteti koji će izmamiti osmijeh na ženska lica predstavljeni su na Lifesyle & Beauty showu u zagrebačkoj Areni. Show traje još danas, a tmuran dan je odlična prilika da provjerite što nedostaje u vašoj kozmetičkoj torbici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju