Najnovija reklamna kampanja za TV emisiju 'How To Look Good Naked in Canada' pokazala je žene XL veličine itekako sretne i zadovoljne u svom tijelu

Kanadska televizijska emisija 'How To Look Good Naked in Canada' pomaže ženama s viškom kilograma da lakše prihvate svoju korpulentniju građu i pokažu svoje najbolje atribute.

Dok jedna od nasmijanih modela pokazuje svoje tijelo u obliku kruške, druga zavodnički na kolačiću ističe svoje masne jastučiće.

Umjesto preporuka odlaska plastičnom kirurgu ili podvrgavanju različitim dijetama, poznati stilist zvijezda ulazi u bit loše percepcije koje žene imaju same o sebi.

Bujna stokilašica zagazila u Chanel

S tajnama kojima se koristi svijet mode i kozmetike, nastoji se kod prijavljene žene podići samopouzdanje i to ne samo kada je odjevena, već i kada je potpuno gola.

VIDEO: Debeljuce od kojih zastaje dah

Zanimljiva i pomalo provokativna emisija koja se protivi plastičnoj kirurgiji tako je pomogla stotinama žena da ljepotu ne vide samo u mršavicama s naslovnica glossy magazina, već i u vlastitoj kupaonici kada se pogledaju u ogledalo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju