U moru retuširanih fotografija koje prikazuju nadnaravne ljepotice iskače travanjski broj francuskog izdanja magazina Marie Claire. S naslovnice se smiješi šarmantna Louise Bourgoin koja ima bore, sitne nedostatke pa čak i trunku celulita

Francuska glumica i prava prirodna ljepotica krasi naslovnicu travanjskog izdanja magazina Marie Claire koji je odlučio reći 'ne' Photoshopu. Koliko su ozbiljni pokazuje gotovo svaka stranica na kojoj su vidljivi ženski 'nedostaci', i to baš oni koje ima svaka žena, pa i ona uspješna, lijepa, bogata i poznata.

Marie Claire se na ovaj potez odlučio nakon Ellea i Harper's Bazaara koji su na svojim stranicama pokazali prirodnju ljepotu bez šminke jedne od najljepših i nejseksepilnijih žena na svijetu Monice Belluci i vječnog supermodela Cindy Crawford.

Louise Bourgoin i ostale slavne osobe koje se pojavljuju u travanjskom broju pokazale su sitne bore oko očiju i usana te celulit u tragovima, ipak trikovi kojima se služe fotografi pobrinuli su se da svi izgledaju gotovo savršeno.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju