S dolaskom proljeća čak i oni čija je vaga mjesecima skupljala prašinu, polako se pripremaju na redovito kontroliranje kilograma koje će pokazati jesu li spremni na omiljenu proljetnu haljinicu. No, osim nemilosrdnih vaga postoje i one koji će vam bez zadrške dijeliti komplimente

Niti one najsigurnije u sebe početkom toplijih dana ne uspijevaju se suprotstaviti znatiželji koja želi otkriti je li završetak zime donio koji kilogram viška.

Drugima, koji su disciplinirano održavali zdravi način života, vaga će možda donijeti pozitivnu potvrdu kilaže koju su i sami priželjkivali. Bez obzira kojoj skupini pripadate, iščekivanje brojke koja će se zaustaviti kod crvene crte, nije u potpunosti najugodnije iskustvo.

No, vaga nazvana 'Yay! Scale' sretno je iskustvo za sve one koje zakorače na tu ružičastu čupavu spravu. Osim što vašu težinu neće prikazati brojčano, već opisno, u svakom će vam slučaju dati komplimente.

Najčešće zablude o skidanju kilograma

Seksi, prekrasna, dražesna i neodoljiva samo su neki izrazi kojima će vas počastiti ovaj oprimistični kućanski aparat nezainteresiran za kvantitativne osobine vašeg tijela, već za podizanje raspoloženja i dobrog duha u vama.

Budite samouvjerene. To je seksi!

Svakog vas jutra možete se podsjetiti na ono što sigurno često zaboravljate, a vaš muškarac uzima zdravo za gotovo, a to je da ste prekrasna žena na koju trebate biti ponosna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju