Glumica Petra Maroja sprema se u Ameriku, čeka li ju tamo nova ljubav ili uloga nije htjela otkriti, no uživala je u mini make overu koji je dodatno uljepšao njezin usmjeh i pretvorio ju u pravu divu

Petra Maroja će se uskoro pojaviti na malim ekranima, no nije htjela otkriti u kakvoj ulozi.

Samozatajna je i kada je njezin privatni život u pitanju, no otkrila je kako se turistički sprema u Ameriku, a uz zagonetni smiješak je priznala kako je moguće da se put malo i oduži, tko zna možda Petru čeka i ponuda u Hollywoodu.

Uz osmijehje rekla kako možda postoji netko u njezinom životu, no sigurna je kako će mediji to posljednji saznati.

Novinar Jurica Radović je jednostavno odustao od izvlaćenja 'friške' informacije iz samozatajne Petre i iznenadio je mini make overom. S obzirom na put u Hollywood poklonio je Petri blistavi osmijeh.

Izbleljivanje zubiju i ugradnja ljuskica dodatno će uljepšati Petru koja je novi blistavi osmijeh dobila u ordinaciji dr. Štimca. Nakon skeniranja zubiju dr. Štimac je izradio ljuskice od bezmetalne keramike. Petrini zubi su prvo izbjeljenji, a nakon postizanja željenje bjeline ugrađene su joj ljuskice.

'To je zadnja riječ tehnologije u području izrade i estetike protetskih nadomjestaka', rekao je dr. Štimac te dodao kako se prilikom stavljanja uklanja se samo pola milimetra zubnog tkiva.

Petra je oduševljenja rezultatom i s novim još ljepšim osmijehom otišla na frizuru i iz frizerskog salona izašla poput prave dive i spremna za Hollywood.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju