Crvena srca, ruže i poljupci su sitni znakovi pažnje koje darujemo za Valentinovo. Ne možemo vam pokloniti zagrljaj toliko željenog muškarca, no možemo sitnice od kojih ćete se osjećati bolje... za Valentinovo!

Ah ta ljubav, i onda još i to Valentinovo. Veljača je mjesec zaljubljenih, no za mnoge može biti vrlo nezgodna.

Pogotovo onaj jedan dan koji pada točno 14. veljače kada sve vrvi od muškaraca s ružama i darovima koji hodaju prema vama, no nekako u zadnji tren uvijek skrenu.

Ljubav će doći u trenutku kada budete spremni za nju, baš kao i mnoge druge stvari u životu koje su toliko slatke baš zato što ih toliko dugo čekamo. Do tada uživajte u sebi i sitnicama koje vas čine sretnima.

Vi koje ipak očekujte male znakove pažnje od svojih novih ili starih partnera pokušajte im dati do znanja kako su stvari koje želite stvarno sitnice, no pritom imajte na umu da 20 posto muškaraca uopće ne zna kada je Dan zaljubljenih!

Omiljeni darovi

Čestitke

Žene vole čestitke posute crvenim srcima, srcedrapateljnim porukama, a ukoliko su još i posute šljokicama nema kraja veselju. Ipak, važno je naglasiti da ih volimo zbog poruke koja se nalazi unutra, a koju je ispisao muškarac kojeg volimo.

CD & bombonijere

CD s hitovima koje slušamo u automobilu ili s pjesmama na koje skakućemo prilikom ulaska u dućan ili restoran izazvati će opće veselje. Ista stvar je i s čokoladnim iznenađenjem kojem nikada ne možemo odoljeti. Stvar je u tome da takvim darom partner daje do znanja da zna što nas veseli, te sudjeluje u našim malim radostima. E, to je sitnica koja pali za Valentinovo!

Mirisno tijelo i njegovane ruke i nokti su instant podizaći raspoloženja. Uživajte u sitnicima koje vam darujemo!

Erotska igračka

Seksi donje rublje tri broja premalo će nas uništiti jer ćemo iz takvog dara izvući poruku da smo predebele, makar partner na to uopće nije pomislio, no malo erotsko pomagalo će itekako razbuktati maštu. Naravno, zato što time daje do znanja da misli na NAS i naše zajedničko vrijeme provedeno u spavaćoj sobi!

Vrijeme

Najljepši poklon na svijetu. Zajednički trenuci su neprocjenjivi, pa ukoliko vam partner daruje svoj topli zagrljaj na vašem trosjedu koji će potrajati dovoljno dugo da se prisjetite svih prekrasnih zajedničkih trenutaka to će biti savršeno Valentinovo...

Zadovoljna vas daruje!

Za vas smo pripremili iznenađenja koja jednostavno pale u svakom trenutku i kod svake žene!

Mirisni gel za tuširanje 'Angel' Thierryja Muglera učinit će kožu glatkom, osvojit će vas mirisom i učiniti vas najpoželjnijom ženom barem taj tren u vašoj kupaonici, no vjerujte na riječ efekt traje i puno, puno duže. Pet seksi pakiranja za pravu uživanciju dobili su Lidija Šašek, Petra Vlašić, Zvonimira Balen, Danijela Duić i Ivanka Sabadin Ferenčak.

Lijepe i njegovane ruke i nokti su instant podizači samopouzdanja. Studio ljepote Ola! vam daruje senzualnu manikuru ili njegu geliranih noktiju nakon koji ćete se osjećati spremne za osvajanje svijeta ili barem njegovog manjeg djela. Dobitnica ovog tretmana je Ana Nikolić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju