Ljeto je idealno vrijeme da na decentan način pokažite atribute svoga tijela. Želite li nositi haljine i majice bez rukava možda bi bilo dobro poraditi na rukama. Evo tri vježbi koje možete raditi u 'prolazu', a koji će vam podariti izvrsne rezultate

1. Istežite se
Istezanje mišića odličan je način da se zagrijete za bilo koju vrstu treninga. Iako ne topi masne jastučiće na rukama, redovno istezanje – i do tri puta dnevno vizualno će izduljiti vaše mišiće, te opskrbiti vaš organizam dodatnim količinama kisika.

Želite li nositi haljine i majice bez rukava možda bi bilo dobro poraditi na ovim vježbama

2. Dižite bučice dok gledate televiziju
Sjednite na pod ispred televizijskog prijamnika uspravnih leđa. Uzmite u svaku ruku bučicu od jednog kilograma (ako nemate bučicu napunite plastičnu bocu ove zapremnine s vodom ili rižom). Sporo ih i naizmenično podižite od struka do laktova, od laktova do ramena. Sjetite se da dobro obavljate vježbu ako vas zatežu mišići u nadlakticama.

3. Koristite vlastitu težinu
Sklekovi su jedna od najučinkovitijih vježbi za jačanje tonusa mišića. Umjesto onih teških s poda, radite one uspravne uza zid. Razmaknite noge u širini bokova, stanite se nasuprot zida i oslonite se na njega ravno postavljenim rukama. Odgurujte se od zida rukama u serijama od 10 skleka, pa ju ponovite još četiri puta tijekom dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju