Poboljšanje zdravlja i priprema tijela za nadolazeću topliju sezonu jedan je od ključnih faktora u higijeni unutarnjeg i vanjskog izgleda. Idealni pomagači u ostvarenju željenog cilja su tretmani koji na prirodan način pročišćuju tkivo, uklanjaju masne naslage i smanjuju obujam tijela. Crno jaje nudi paket od 30 ciljanih tretmana s 82 posto popusta za samo 1.100 kuna

Niz prirodnih pomagača koji nude vidljive rezultate na tijelu djelujući na smanjenje obujma kritičnih zona i čišćenje tijela od otrova garancija su zdravog izgleda kojem svi težimo.

Crno jaje nudi ciljane tretmane centra Body Creator koji je osmislio program za uspješno vraćanje tijela u formu. 30 tretmana po cijeni od samo 1.100 kuna jamči zdrav i njegovan izgled prije toplijih mjeseci kada ćemo svoje tijelo izložiti pogledima. 

U rezultate prirodnih načina oblikovanja tijela uvjerila se i glumica Sementa Rajhard, vjerna korisnica usluga centra Body Creator.

Ponuda za oblikovanje tijela 'Super bikini' sadrži:

1. 10 tretmana vježbanja u termo kapsuli
Individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost, te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

2. 10 tretmana suhih ozonskih kupki
Body Creatorove ozonske kupke, osim pročišćavanja tijela od otrova, potpomažu i u topljenju masnih naslaga u potkožnom tkivu. Toplina, koja je i ovdje neizostavan faktor, širi pore na koži i krvne žilice, što pak olakšava molekuli ozona da uđe u masnu stanicu i pospješi njen raspad.



3. 5 presso terapija
Pressoterapija pomaže cirkulaciji, smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila. Osim toga čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće.

4. 5 novih NPG Huber tretmana
LPG Huber je visokosofisticirana sprava za vježbu, koja omogućuje ojačavanje dubokih mišića kralješnice, nogu, ruku, stražnjice i trbuha, eliminaciju celulita, optimizira motoričku koordinaciju, stimulira ravnotežu i poboljšava držanje tijela. Vježbanje na ovom aparatu je jednostavno, prilagođava se životnoj dobi i fizičkoj kondiciji svake žene pojedinačno.
 

Tretmane možete odraditi u jednom od dva Body Creator centra:
Body creator centar Vrbani, Zagreb, Listopadska 11, tel: 01 387 3913, 01 481 2571
Body Creator centar, Hotel Sport Ivanić grad: Etanska cesta 4, Tel: 01 288 1801.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju