Najzdravija zagrebačka adresa: Fitoaromaterapijsko savjetovalište i laboratorij za izradu aroma-pripravaka, Farmacia, Ilica 11

Trebate kremu koja u potpunosti zadovoljava vaše potrebe i nudi sve ono što vaša koža treba, a napravljena je isključivo za vas? U posljednje vrijeme postali su iznimno traženi pripravci po mjeri, što uvelike olakšava otkivanje njege koja je osmišljena kako bi ciljano riješila individualne probleme.

Farmacia u zagrebačkoj Ilici 11 nudi fitoaromaterapijsko savjetovalište i laboratorij za izradu aroma-pripravaka u kojemu iskusni fitoaromaterapeut - dr.sc. Stribor Marković, magistar farmacije, ing.med.biok. održava konzultacije prema dogovoru.

Jedna od popularnih krema je, istaknula je voditeljica Farmacie u Ilici 11, Andrea Koščec, magistra farmacije, ona s uljima argana i ruže, s dodatkom jojobe. Ova je formula savršena za hladne dane, te je idealna za reguliranje hidratacije i općenitog stanja kože. – Argan zovemo i tekuće zlato, zastupljen je u području Maroka, te je bogat zasićenim esencijalnim masnim kiselinama. Ovakva je krema prirodna metoda ublažavanja suhe kože i pravi je primjer anti-age kozmetike. Obzirom na visoki udjel antiokisidansa, vitamina E i fitosterola, idealna je njega kože koja je ujedno sklona pretjeranom izlučivanju sebuma - .

I vi možete dobiti individualizirani pripravak: dovoljno je javiti se u Ilicu 11, dogovoriti sastanak i otkriti u razgovoru s fitoaromaterapeutom koji su vaši glavni problemi. Jer, kožu treba liječiti u skladu s onime što kažu stručnjaci, a uz individualno savjetovanje ovaj je korak lakši nego ikad, i uistinu nadohvat ruke.

U dogovoru s liječnicima za vas u ljekarni mogu se izraditi pripravci koji pokrivaju indikacije i individualne potrebe u sljedećim područjima:

aromaterapija u liječenju urogenitalnog sustava
aromaterapija u liječenju dišnog i imunološkog sustava
aromaterapija u liječenju koštanog sustava
aromaterapija u liječenju živčanog i krvožilnog sustava
aromaterapija u liječenju probavnog sustava i metabolizma
aromaterapija u liječenju dermatološkog sustava

Naše znanje i iskustvo u ovom području, te suradnja s fitoaromaterapeutom dr.sc. Striborom Markovićem, otvorit će Vam nove mogućnosti liječenja.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju