Festival slastica 'Slatki gušti' na zagrebačkom Zrinjevcu ove je prekrasne i sunčane subote ugostio brojne ljubitelje torti i kolača željnih novih okusa i inspiracija. U tom kraljevstvu kojim vladaju čokolada, mak, orasi, višnje i marcipan, posebno mjesto imala je i Zadovoljna.hr koja se pobrinula da svatko zasladi nepce čarobnim kombinacijama okusa

Drugi po redu festival slastica 'Slatki gušti' u zagrebačkom parku Zrinjevac ovog je tjedna okupio vrhunske slastičare koji su posjetiteljima ponudili svoje najbolje slastice.

Kako bi svatko dobio svoj slatki zalogaj Zadovoljna.hr je podijelila tisuću pralina i isto toliko osmijeha

Tako su se u čarobnom okruženju jednog od najljepših zagrebačkih parova, na travi, klupici ili u dražesnim improviziranim slastičarnicama isprobavale torte od sira, voćni kolači, palačinke, čokoladne 'bombe' i sve ostale slastice kojima teško možemo odoljeti.

Kako je Zadovoljna.hr velika ljubiteljica slatkih zalogaja i smiješka koji ih slijedi, odlučili smo se uključiti u festival i biti dio ove manifestacija guštanja. No, kako ne bismo samo mi uživale, pripremili smo okupljenima malo i slatko iznenađenje.

Kako bi svatko dobio svoj slatki zalogaj podijelili smo tisuću pralina i isto toliko osmijeha. Tri različita okusa - pistacija, lješnjaka i kokosa - skrivala su se u bijeloj čokoladi, a uz svaki okus ponudili smo i jedan od 3 najpopularnija recepta sa Zadovoljna.hr.

Brojne komplimente i 'njami' komentare proslijeđujemo tvornici čokolade i pralina Hedona iz Križevaca, čiji su slastice idealan izbor ne samo za svakodnevne slatke trenutke već i za velike događaje poput vjenčanja koje će ga učiniti još čarobnijim i posebnijim.



Za sve one koji nisu bili s nama donosimo izabrane slatke recepte, a u galeriji i djelić atmofere i dobrog raspoloženja kojeg garantira uvijek dobitna kombinacija sunčanog vikenda, druženja s prijateljima i rodbinom te – slatkih gušti.

>> Monte torta: Recept za koji vam ne treba pećnica

>> Čokoladni mousse: Krema u čaši gotova za 15 minuta

>> Mljac! Čokoladna torta stvorena za početnike

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju