Moderan način života nameće ubrzan tempo, a pojačana aktivnost, multitasking i s tim povezan stres često uvjetuju i koliko pažnje posvećujemo prehrani. Neovisno o našem ritmu, hrana koju konzumiramo treba biti zdrava i raznolika, ali prije svega kvalitetna kako bismo zadovoljili sve nutricionističke potrebe.

McDonald's je prepoznao važnost praćenja standarda kvalitete svih svojih sastojaka te je od dolaska na naše tržište, davne 1996. godine, uveo HACCP sustav koji jamči kontrolu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti namirnica. Meso iz vašeg najdražeg sendviča, hrskava salata ili ukusni krumpirići – za svaki od sastojaka u McDonald'su možete biti potpuno sigurni u vrhunsku kvalitetu i provjereno podrijetlo.

Meso je važan izvor tijelu potrebnih proteina, koji opskrbljuju gladne mišiće 'gorivom' potrebnim za oporavak i rast. Svježe pripremljeno kvalitetno crveno meso bogato je vitaminom B, i važan je dio uravnotežene i zdrave prehrane. Stoga se McDonald'sovi poznati sendviči, među kojima posebno mjesto zauzima slavni Big Mac, pripremaju od 100% goveđih visokokvalitetnih komada mesa.

U goveđim odrescima nema dodataka, boja niti konzervansa kako bi se zadržali svi nutricionistički vrijedni sastojci. Jedino čime se meso začinjava su sol i papar, i to nakon pečenja na grilu bez dodataka masnoća. Kako bi standardi kvalitete bili u potpunosti poštovani McDonald's svakodnevno filtrira biljno ulje kako bi se osigurao uvijek jednako izvrstan okus hrane.

Kvaliteta mesa, podjednako je važna kao i kvaliteta ostalih namirnica koje svakodnevno konzumiramo. McDonald's stoga surađuje s najboljim dobavljačima, a primjenom sustava sljedivosti „od polja do stola“ u svakom je trenutku poznato podrijetlo namirnica, proizvođač i polje na kojem je uzgojena.

Bogatstvo kvalitetnih namirnica, u idealnom omjeru proteina, ugljikohidrata i masti, čini sve McDonald's sendviče izrazito dobrim izborom. Dakle, prihvatite novu istinu - brz ritam života ne mora utjecati na kvalitetu vaših obroka.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju