Ledo je za vas osmislio ukusna i brza ljetna jela od finog povrća i ribe. Ljeto je stvoreno za užitke zato preuzmite odmah brošuru s receptima za lagane ljetne salate i prepustite se guštima.


Ljetno je vrijeme za boravak na otvorenom. Prava je šteta sunčane dane provoditi pripremajući komplicirane obroke. Uz malu pomoć i sugestije iz Leda zanimljiva i ukusna jela moći ćete pripremiti brzo i jednostavno, a zatim se iznova prepustiti ljetnim čarima.

Ako ste se pitali kako svojim jelima dati kreativnu dimenziju proučite kuharicu s Ledo ljetnim salatama koja sadrži niz jednostavnih recepata za osvježavajuće salate. Ovog ljeta probajte talijanske šarene mahune ili japansku salatu s tunom i povrćem.

Preuzmite svoju brošuru i dopustite Ledu da vas povede na gastronomsko putovanje oko svijeta. Deset najzanimljivijih i jednostavnih recepata za salate iz različitih zemalja prava su kulinarska avantura. Osim recepata, brošura sadrži i brojne zanimljivosti o namirnicama koje će vaše kulinarsko znanje obogatiti novim zanimljivim informacijama.

Ovdje možete odmah preuzeti brošuru, pronaći inspiraciju i osvježiti svoj ljetni jelovnik!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju