Znate li da voćni smoothieji na bazi mlijeka ili jogurta osiguravaju organizmu bjelančevine, kalcij, vitamine te hidrataciju potrebnu za zdrav početak dana?

Prvi obrok u danu treba sadržavati dovoljno hranjivih sastojaka koji daju energiju i pružaju osjećaj sitosti. S mliječno-voćnom kombinacijom, smoothieji ispunjavaju sve kriterije zdravog doručka, ali i kvalitetnog međuobroka tijekom cijelog dana. Osim što su izvor vrijednih nutrijenata, smoothieji su prije svega ukusni spoj voća i mliječne baze koja daje idealnu gustoću.

Zbog nedostatka vremena, svakodnevni izazov onih koji brinu o pravilnoj prehrani su izbor i kupnja zdravih namirnica te priprema jela. Istovremeno, koliko god se trudili živjeti zdravo, tijekom dana je ponekad teško odoljeti nekim nezdravim iskušenjima. Međutim, imate li spreman zdrav međuobrok, uspjet ćete u svom cilju.

Uzmemo li u obzir činjenicu da su mlijeko i mliječni proizvodi najbolji izvor kalcija iz hrane, a njihova svakodnevna konzumacija preporuka vodećih liječnika i nutricionista, možemo zaključiti kako su, uz hranjivost i osvježenje, mliječni smoothieji odličan izbor za sve koji vode računa o zdravlju. A dobra vijest je – zdravi smoothie više ne trebate pripremati kod kuće!

b.Aktiv LGG smoothie, prvi mliječni smoothie na hrvatskom tržištu ima oboje: ukusne komadiće voća i najpoznatiji funkcionalni jogurt. b.Aktiv LGG smoothie sadrži i mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E. Osvježavajući i nutritivno vrijedan napitak pronaći ćete u dvije primamljive kombinacije: jabuka, naranča i banana te jagoda i ananas.

Nemojte zaboraviti ni na fizičku aktivnost, pri čemu je hranjivi b.Aktiv LGG smoothie pravi izbor za hidrataciju organizma i osvježenje nakon bavljenja sportom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju