Da li ste čuli za Acai bobice? One su u Hrvatskoj prodajni hit, jer su prirodan proizvod za skidanje kilograma.

Acai bobice ubrzavaju metabolizam

Plodovi acai bobica (poznate i kao acai berry) beru se u brazilskim prašumama. Okus Acai plodova je mješavina okusa jagoda i čokolade. Acai bobice su bogate antioksidantima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama.

Acai bobice znanstveno dokazano sadrže sastojke koji pomažu pri gubitku kilograma. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanata koji pomažu u borbi protiv preranog starenja jer sadrže 10 puta više antioksidanata od crvenog grožđa te 10 do 30 puta više antocijanina od crvenog vina.

Zašto tope kilograme?

Acai bobice ne samo da ubrzavaju metabolizam nego i efektivno smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića te daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućava preoblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća.

Što kažu nutricionisti?

„S obzirom da su Acai bobice vrlo osjetljive, odmah nakon njihovog branja treba ih se na neki način konzervirati sušenjem, pa se tako kod nas na tržištu najčešće nalaze sušene u prahu, u obliku napitaka ili kao dodaci ishrani u kapsulama kao šta je Acai Detoxan. Ono što je najvažnije, Acai Detoxan je potpuno prirodan proizvod i ne izaziva nikakve nuspojave ili kontraindikacije.“- kaže mag. nutr. Svjetlana Lacković.

Gdje se mogu kupiti u Hrvatskoj?

Proizvodi Sensilab su vrhunske kvalitete i smatraju se svjetskim inovacijama na području hrane i dodataka prehrani. Rađeni su u skladu sa standardima GMP i rezultati su napornog rada stručnjaka koji se trude omogućiti ljudima bolju kvalitetu života.

Isprobajte Sensilabov Acai Detoxan, danas u ponudi 2+2 GRATIS >>
Iskoristite ovu ograničenu ponudu i posvetite 3 mjeseca zdravom skidanju kilograma na prirodan način!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju