Dobro je poznato kako bijeli šećer nije dobar za naše zdravlje. On prolazi potpunu obradu kojom gubi ovojnice melase i na taj način ostaje bez korisnih minerala čime dolazi do trošenja rezervi u tijelu i dugoročno do iscrpljivanja organizma. No na sreću postoje zdravi i prirodni zaslađivači na kojima će vam osjetila, ali i tijelo biti zahvalno

Alnatura EKO zaslađivač od soka agave 250ml 23,90 kn
Neutralnog je okusa s visokom jačinom slatkoće. Koristi se za zaslađivanje deserta, pića i slastica, te kao dodatak pikantnim jelima.

>> ...jer najbolje dolazi iz prirode!

 


Alnatura EKO sirup od javora A 250 ml , 52,90 kn

Tamni javorov sirup je snažnog okusa. Odličan je za zaslađivanje pekarskih proizvoda, palačinki i ostalih deserta, orašastih plodova, sladoleda od vanilije, te kao dodatak marinadama i slatko kiselim jelima.
 
 

Das Gesunde Plus Stevia, 17,90 kn
Stolno sladilo za zaslađivanje toplih napitaka na bazi steviol glikozida iz biljke stevije. Vrlo je slatka te gotovo da i nema kalorija.


 

Alnatura EKO med od bagrema 350g , 44,90 kn
Med bagrem dobiven je iz cvjetova stabla bagrema. Ima umirujuće djelovanje .Izrazito je žute boje, blagog je mirisa te je izrazito lagan i ukusan.

 

Alnatura EKO zaslađivač od šećerne repice 450g, 19,90 kn
Proizvod je bogat mineralnim tvarima (željezo, kalij, magnezij). Koristi se kao slatki namaz na kruhu, za pečenje slastica ili pripremu deserata.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju