Dobro je poznato kako bijeli šećer nije dobar za naše zdravlje. On prolazi potpunu obradu kojom gubi ovojnice melase i na taj način ostaje bez korisnih minerala čime dolazi do trošenja rezervi u tijelu i dugoročno do iscrpljivanja organizma. No na sreću postoje zdravi i prirodni zaslađivači na kojima će vam osjetila, ali i tijelo biti zahvalno

Alnatura EKO zaslađivač od soka agave 250ml 23,90 kn
Neutralnog je okusa s visokom jačinom slatkoće. Koristi se za zaslađivanje deserta, pića i slastica, te kao dodatak pikantnim jelima.

>> ...jer najbolje dolazi iz prirode!

 


Alnatura EKO sirup od javora A 250 ml , 52,90 kn

Tamni javorov sirup je snažnog okusa. Odličan je za zaslađivanje pekarskih proizvoda, palačinki i ostalih deserta, orašastih plodova, sladoleda od vanilije, te kao dodatak marinadama i slatko kiselim jelima.
 
 

Das Gesunde Plus Stevia, 17,90 kn
Stolno sladilo za zaslađivanje toplih napitaka na bazi steviol glikozida iz biljke stevije. Vrlo je slatka te gotovo da i nema kalorija.


 

Alnatura EKO med od bagrema 350g , 44,90 kn
Med bagrem dobiven je iz cvjetova stabla bagrema. Ima umirujuće djelovanje .Izrazito je žute boje, blagog je mirisa te je izrazito lagan i ukusan.

 

Alnatura EKO zaslađivač od šećerne repice 450g, 19,90 kn
Proizvod je bogat mineralnim tvarima (željezo, kalij, magnezij). Koristi se kao slatki namaz na kruhu, za pečenje slastica ili pripremu deserata.