Koliko je ženama bitno savršeno izgledati u ljetnim mjesecima dokazala je i anketa u kojoj se 68 posto žena izjasnilo kako su spremne žrtvovati seks na mjesec dana u zamjenu za fit tijelo

S prvom majicom kratkih rukava u vrijeme proljeća počinje i zabrinutost oko ljeta, godišnjeg doba koje bi trebalo donijeti opuštenost i zabavu.

Ono što muči mnoge žene je nesigurnost u svoj izgled, u svoja bedra, grudi ili struk, manje ili više vidljivije naslage celulita.

Anketa magazina 'Shape' pokazala je kako 82 posto žena osjeća pritisak da mora smršavjeti prije ljetnog godišnjeg odmora. Njih 52 posto mrzi svoj struk, dok ih je 29 nesigurno zbog izgleda svojih bedara.

>> 5 lakih načina da zavolite svoje tijelo

Ono što je posebno zanimljivo jest da je 68 posto anketiranih žena spremno žrtvovati mjesec dana seksa zbog besprijekornog tijela spremnog za šepurenje na plaži.

>> 8 trikova za savršeni bikini look

Možda smo u općoj trci za fizičkim savršenstvom prepoznatljivom po vretenastim nogama, 'kornjači' na trbuhu te čvrstim grudima, bez ijedne dlake na tijelu i kosom bujnom kao u lava, zaboravile da je godišnji odmor vrijeme kada se opuštamo, uživamo u dobrom društvu i volimo svoj život. I svoje tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju