Sunce je dragocjen saveznik kada se radi o blagostanju i ljepoti, podiže raspoloženje, dobro utječe na kosti, oživljava ten i tijelo priprema za tretmane za postizanje vitkosti. Darujemo vam dva proizvod koji pomažu u održavanju težine i štite od sunca

Za zavidan ten bez ostalih kontraindikacija, izlaganje suncu ne smije biti predugo, a istovremeno je potrebna i zaštita s dobrim zaštitnim sredstvom prikladnim za svaku vrstu kože.

Somatoline Cosmetic za nadolazeće ljeto predstavlja dva nova proizvoda koji će vas zaštiti i pomoći vam u održavanju besprijekorne linije tijekom cijelog ljeta.

Tretman za vitkije tijelo sa zaštitom od sunca i Tretman za vitkije tijelo poslije sunčanja su klinički i dermatološki testirani proizvodi. Mogu se koristiti svakodnevno i kad nema sunca, kao mlijeko za tijelo.

Ako se koriste zajedno, u kombinaciji učinak postizanja vitkije figure je bolji i to do 33 posto u samo dva tjedna.

Somatoline Cosmetic Tretman za vitkije tijelo sa zaštitom od sunca inovativna je krema koja spaja učinkovito preoblikovanje tijela sa zaštitom kože od sunca.

Proizvod je specifičan za žene koje žele i u ljetnim mjesecima nastaviti s tretmanom za vitkije tijelo. Zahvaljujući djelovanju Bioslim complex-a i kompleksu sunčanih filtera, krema potiče razgradnju površinskih lokaliziranih masnih naslaga i uklanja višak tekućine, ali istovremeno i štiti kožu od opeklina, sprječava i umanjuje preuranjeno fotostarenje kože.

Somatoline Cosmetic Tretman za vitkije tijelo sa zaštitom od sunca brzo se upija, nemastan je i vodootporan.

Glavne karakteristike:
- figuru čini vitkijom do 24 posto u dva tjedna dok istovremeno štiti od sunca
- djeluje na lokalizirane masne naslage i rezultira vitkijim izgledom u samo dva tjedna
- štiti kožu od sunčevih opeklina i sprječava osipe od sunca
- učvršćuje i tonira tkivo
- sprječava preuranjeno fotostarenje kože
- ubrzava i pojačava prirodni proces tamnjenja kože

Somatoline Cosmetic Tretman za vitkije tijelo poslije sunčanja specifičan je proizvod koji kombinira učinak postizanja vitkijeg tijela i preoblikovanja s učinkom hidratacije i umirujućim djelovanjem. Idealan je za upotrebu nakon izlaganja suncu. Može se koristiti umjesto svakodnevnog mlijeka za tijelo.

Glavne karakteristike:
- djeluje na lokalizirane masne naslage: čini figuru vitkijom do 23 posto u 2 tjedna
- intenzivno hidratizira suhu kožu iritiranu suncem, solju i vjetrom
- učvršćuje kožu
- hladi kožu i pomaže ublažiti crvenilo

Zadovoljna i Somatoline Cosmetic daruju tri nagrade koje će vam uljepšati tople dane Mirjani Štulić, Valentini Jurakić i Davorki Hajsok.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju