Do savršene linije uz garantirani gubitak do 20 cm, uz 85% popusta! Višak kilograma je puno više od estetskog problema. Uz debljinu dolaze i razne kronične bolesti, a mršavljenje je prvi korak prema zdravlju

Naš partner Nova forma J. Lo ima poseban program koji će Vam osigurati gubitak viška centimetara, kilograma i celulita uz nevjerojatnih 85% popusta i vrhunskih 80 tretmana. Pa umjesto 11.200 kn, sada ćete uspjeti smršaviti za 1680 kn.

>> Tko je još prošao najteži test na celulit?

>> 10 naj namirnica za čišćenje organizma

Uz individualne programe te savjetovanje o prehrani garantiramo Vam gubitak 20 cm. Sama ponuda uključuje: 30 vježbanja u kupoli zagrijanoj na određenu temperaturu (trajanje ovisno o kondiciji), 30 infracrvenih sauna i/ili ozonskih kupelji (30 min), 10 ultrazvuka (20 min), 10 ručnih anticelulitnih masaža (30 min) + prehrambeno savjetovanje.

Kupola zagrijana na određenu temperaturu
Aktivnom vježbom u termo aktivnim uvjetima znatno se ubrzava metabolizam. Obzirom da je tijelo u tim uvjetima izloženo fizičkoj aktivnosti dolazi do još jačeg i značajnijeg eliminiranja masnih naslaga. Vježbom također podižete i učvršćujete opuštenu mišičnu strukturu te pojačavate izličivanje serotonina što rezultira boljim raspoloženjem i optimističnijim pogledom na svijet.

Infracrvena sauna
Terapija infa-crvenim zrakama oslobađaju otrovne tvari iz tjela i izgaraju masnoću. Zato ima vrlo pozitivan učinak u mršavjenju i oblikovanju tijela. Terapija infra-crvenim zrakama djueluje i na celulit koji se nakuplja ispod kože.

Ozonska kupka tj. terapija aktivnim kisikom
Ozonske kupke kombiniraju se sa toplinom. Toplina širi pore na koži i krvne žile što za posljedicu ima olakšani prijenos aktivnog kisika u naš organizam koji osim estetskih učinaka ima i brojne terapeutske: baktericidno djelovanje, poboljšava cirkulaciju, suzbija upale i čireve, pročišćava krv i limfu, smiruje živce...itd.

Ultrazvuk
Ultrazvuk i primjena ultrazvuka je jedna od terapija otklanjanja celulita. Sam ultrazvuk djeluje na način da titranjem uzrokuje kompresiju i dilataciju tkiva, koji djeluju kao masaža. Posljedica je povećana propusnost staničnih membrana, a time i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, te bolje oslobađanje štetnih, otpadnih tvari iz organizma.

Anticelulitna ručna masaža
Utječe na poboljšanje psihofizičkog zdravlja, pospješuje protok kisika u tkivo, otklanja otpadne tvari i celulit.

Savjetovanje o prehrani
Savjeti našeg nutricionista te izrada individualnih menija prilagođenih Vašem načinu života omogućit će Vam, ne samo skidanje suvišnih kilograma već i zadržavanje zdravih prehrambenih navika.

Naravno, naši Facebook fanovi i Twitter foloweri k tome ostvaruju i dodatni popust od 50kn uz kod – UZMI50

Želite smršaviti, kupite ovu neponovljivu ponudu kliknite ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju