Povodom europskog Dana zdrave dojke i mjeseca borbe protiv raka dojke, održan je humanitarni događaj 'Fitness Pink Ribbon night'. Događaj je humanitarnog karaktera za borbu protiv raka dojke, sve učestalije bolesti od koje se godišnje u Europi ugasi oko 140 000 života

Event je održan na bazenu World Class-a u hotelu The Westin, a za dobro raspoloženje tristotinjak prisutnih gostiju pobrinuli su se poznati glazbeni gosti Luka Nižetić, Meritas, Žanamari Lalić i Bojan Jambrošić te fantastična slovenska grupa ALL4PLAY, često nazivana slovenska ABBA, koja je briljirala svojim nastupom.

>> Prevencijom spriječite rak dojke

>> Što je to ponovno spojilo Angelinu Jolie i Jennifer Aniston?

U izvrsnoj atmosferi, naoružani pozitivnim stavom i vođeni plemenitim ciljem okupljeni uzvanici objavili su 'rat' protiv raka dojke.

'S veseljem smo prihvatili poziv organizatora, jer mislimo da bi svatko od nas trebao biti primjer drugima, a radi sudjelovanja na humanitarnom eventu 'Fitness Pink Ribon' nije nam bio problem odgoditi već postojeće planove i doći iz Slovenije', rekli su članovi grupe All4Play.

Bojan Jambrošić : Drago mi što sam imao priliku svojim nastupom podržati plemeniti cilj ovog humanitarnog događaja.

Luka Nižetić uvjek podržava humanitarne događaje ovog tipa. 'Drago mi je što sam imao priliku svojim glasom izraziti podršku u borbi protiv raka dojke. Je li vam poznato da u Europi svake 2 minute jedna žena oboli dok svakih 6 minuta jedna žena umre od raka dojke?', upitao je prisutne popularni pjevač.

Nestlé žitarice su za ovu priliku osigurale posebno Pink Ribbon pakiranje Fitness žitarica čijom kupnjom
donirate 1 kunu udruzi Europa Donna Hrvatska,
koja radi na podizanju javne svijesti o problemu raka dojke, promiče unapređenje opće edukacije, rano otkivanje, optimalno liječenje, rehabilitaciju, palijativnu skrb i istraživanje bolesti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju