Odlična zabava, ples i aerobik samo su dio onoga što će se događati na Međunarodnoj aerobik konvenciji koja će se održati u Osijeku 18. i 19. svibnja. Pridružite se najzvučnijim imenima, kako svjetske tako i domaće aerobik scene i uzmite svoju porciju zadovoljstva. Zadovoljna.hr sprema vam iznenađenja zato budite s nama!

Istočni dio Hrvatske u potpunosti je zaboravljen u svijetu aerobike. Iz tog razloga nastala je ideja organizirati prvu međunarodnu aerobik konvenciju u Osijeku. Želimo napraviti najveću i najatraktivniju konvenciju u našoj regiji do sada a u svrhu promidžbe grada Osijeka i regije.

>> Trendi komadi koji će uljepšati vježbanje

>> Mario Valentić: Zašto sam osmislio program OfficeFit

Dovest ćemo u naš grad neke od najzvučnijih imena, kako svjetske tako i domaće aerobik scene. Osim toga, cilj je na jednom mjestu povezati sve aerobik centre koji djeluju na području grada Osijeka. Upravo stoga posebnu smo pozornost posvetili i osječkim fitnes klubovima koje planiramo aktivno uključiti u projekt.

Jedan je cijeli dan planiran za potpuno besplatne sate aerobika za sve zainteresirane građane i vježbače, a koje će voditi instruktori naših aerobik klubova (Gea centar kulture tijela, XXL, Ritam pulsa, Spilatess i dr.). Posebno napominjemo kako je termin konvencije planiran u okviru tjedna u kojem će se obilježavati Svjetski dan sporta. TC Portanova nam je u svrhu organizacije konvencije ustupila krovni prostor.

Do sada su ovakve konvencije organizirali veliki sportski brandovi u ograničenim prostorima fitnes centara ili sportskih dvorana. Naša je ideja pomaknuti navedene granice pod motom 'DANCE DIFFERENT – BE DIFFERENT!' jer i svjetski trendovi napuštaju dvorane i odlaze u open space prostore čime pokazuju kako aerobik nije namijenjen samo uskom krugu sportaša, već puno širem broju ljudi, kako mladih tako i onih starijih.

Osim toga do sada su vježbači vjerno pratili svoje instruktore. Naš je zadatak pokazati vježbačima da se ne boje vlastitog ritma kojeg nose u sebi te ih ohrabriti da zaplešu vlastitim stilom bez obzira na instruktora. Zato smo u program stavili po dva prezentera u isto vrijeme. Da vam pokažu da se u isto vrijeme može plesati DIFFERENT!

Naša je vizija plesati u drugačijem prostoru, otkačenom style-ingu, T-SHIRT- ima, šeširima, sunčanim naočalama, tenisicama, prslucima, sakoima, te pokazati da su sport i PLES dio našeg stajlinga. Upravo je taj naš ples, koji promičemo i prakticiramo više od petnaest godina bio inspiracija gospođi Jasni Horvat prilikom pisanja njezine knjige Auron o čemu će više biti govora na promociji knjige 13. prosinca 2011. godine u Osijeku.

Ples i Aerobik su naš stil života. Vizija nam je podijeliti ih s drugima te osvijestiti građane o postojanju istih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju