Od trenutka kada je samouvjereno prošetala do oltara u Westminsterskoj opatiji svijet je opčinjenom izgledom Pippe Middleton, a njezina stražnjica je postala najpoželjnija na svijetu

Odlična linija koju je naglasila bijela haljina modne kuće Alexander McQueen je tema o kojoj se najviše priča, a sada je Pippa otkrila tajnu te priznala kako je za njezinu liniju zaslužan pilates. Lijepa brineta pohađa sate pilatesa u malom privatnom studiju u Londonu, a baš su joj te vježbe pomogle u pravilnom držanju te su njezin bijeg iz užurbanog načina života.

>> Pipa nametnula modni trend: Bijela je nova crna!

>> Zbog Pippe Middleton svi žele umjetni ten

>> U 7 dana do ravnog trbuha? Moguće je!

Pippa je otkrila i kako joj je pilates pomogao da umanji stres oko priprema za sestrino vjenčanje.

'Bez obzira vježbam li u 7 ujutro ili u večernjim satima iz studija uvijek izađem odlično raspoložena', napisala je na web stranicu pilates studija.

Najljepša djeveruša otkrila je i kako su vježbe zaslužne za definirane mišiće na njezinom tijelu, savladala je i vježbe disanja te su joj najveća pomoć u opuštanju.

'U posljednjih nekoliko mjeseci primijetila sam velike promjene tijelu', rekla je Pippa.

Pippa je oduvijek velika obožavateljica vježbanja te se uz pilates bavi plivanjem, tenisom i skijanjem, a rado i džogira te svemu tome može zahvaliti i odličnu stražnjicu koja je 'bolna' točka mnogih žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju