Trening koji od zakletih pasivaca može stvoriti fit zategnuto tijelo kakvom svi težimo i koji najbolje rezultate ostavlja na tijelima baš onih koji se nikada nisu bavili sportom popularni je EMS. Učinkovitost elektrostimulacije mišića provjerila je na vlastitoj koži Nikolina Pišek

EMS trening odgovor je kozmetičke industrije na sve boljke modernog čovjek koji u nedostatku vremena i u želji za dobrim izgledom traži instant rješenja koji u najkraćem mogućem roku daju fascinantne rezultate.

>>Nikolina Pišek otkrila tajnu besprijekorne ljepote

U prilog tome da ovaj tretman može razbuditi i kampanjce govori i činjenica kako su rezultati vidljivi već unutar šest tjedana

Trening tijekom kojeg se nećete preznojavati a koji je po svom učinku ekvivalentan satu provedenom u teretani na vlastitoj je koži provjerila Nikolina Pišek.

>>Provjereno najefikasnije vježbe za stražnjicu by Nikolina Pišek

Prikopčani na niskofrekventne strujne stimulacije, pomoću elektroda koje se postavljaju na motorne točke mišića u vašem tijelu stvaraju se mišićne kontrakcije.

Uz minimalno truda dolazi do velikog učinka, ali krivo mislite ako računate na to da je vaše tijelo pošteđeno rada naime svaki mišić tijekom teninga doveden je do pune iskoristivosti.

Osim što reducira potkožno masno tkivo, udovoljava potrebi za poboljšanjem fizičke sposobnosti ovaj trening rehabilitira sve one koji imaju problema s bolovima u leđima.

Straha od nuspojava nema jer vrsta izmjenične struje koja s eprimjenjuje koristila se do sada kao metoda kod liječenja atrofiranih mišića na rehabilitacijama.

U prilog tomu da ovaj tretman lako može razbuditi i okorjele kampanjce govori i činjenica kako su rezultati vidljivi već unutar šest tjedana.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju