Kristijan Curavić je na Farmi izgubio osjet u lijevoj ruci, a nakon lječničkog pregleda je ustanovljeno kako mu je potrebna hitna sanacija povrijeđenog diska kralježnice. Stručnan pomoć mu je pružena u Poliklinici Nemetova

Kike je usprkos želji da ostane među farmerima morao izaći kako bi sanirao posljedice ozljede koja se dogodila na treningu.

Dr. Davor Duvančić, specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije je obavio pregled te preporučio Kristijanu magnetsku rezonancu te neurološki pregled jer je ozljeda ostavila posljedice na dio mišićne mase.

'Nakon pretraga i sanacije ozljede bi se volio vratiti na Farmu', rekao je Kristijan, a sudeći po rezultatima pretraga sa zdravljem bi sve trebalo biti u redu.

Služba za ortopediju, traumatologiju i bolesti kralježnice u Poliklinici Nemetova prati suvremena dostignuća u dijagnostici i operativnoj i konzervativnoj terapiji iz domena ovih specijalnosti.

U Poliklinici Nemetova vrše se klinički pregledi i dijagnostika uz pomoć digitalnih RTG aparata najnovije generacije s minimalnim zračenjem, uz pomoć modernog multislajs aparata za kompjuteritziranu tomografiju , te aparata za magnetsku rezonanciju.

Ultrazvučna dijagnostika obavlja se kod djece i odraslih na najnovijim aparatima visoke rezolucije.

Služba koristi kompletnu laboratorijsku dijagnostiku, kao i internističke službe koje pomažu u pripremi za operacijske zahvate .

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju