Ksenija Marinković postala je novo zaštitno lice Ella's čaja uz pomoć kojeg je od nedavno počela skidati višak kilograma, te se nada da će do početka ljeta vratiti atraktivnu figuru. Višak kilograma, kao i mnoge druge žene i majke koje žive užurbanim životom, „zaradila je“ hraneći se nezdravo i neadekvatno

Ella's čaj pomoći će poznatoj glumici da na zdrav način izgubi kilograme te bude zadovoljna svojim izgledom.

'Kad sam shvatila da bilo što da pojedem kilogrami se samo nižu postala sam svjesna da je stanje alarmantno i da nešto moram učiniti za svoje zdravlje. Ella's čaj ponudio mi je pomoć – 'pružio ruku' koju sam objeručke prihvatila i odlučila krenuti u akciju', kazala je Ksenija Marinković.

>> Spadate i i vi u skupinu pretilih Hrvata?

Ella's čaj za mršavljenje sadrži kombinacije pažljivo odabranih i precizno složenih biljaka ubranih na obroncima Samoborskog gorja koje su proizvedene bez korištenja umjetnih gnojiva i insekticida. Konzumiranjem čaja tjelesna težina se smanjuje, ali bez velikih oscilacija, redukcija i još bržeg povratka.

Mršavi se trajno, u dinamici od 3 do 5 kilograma mjesečno. Ella's čaj smanjuje masnoću, šećer i trigliceride u krvi, uspješno regulira krvni pritisak, a efikasno djeluje i na otporne naslage celulita i masne jastučiće.

'Ella's čaj počela sam koristiti nedavno, a promjene su već vidljive. Osjećaj gladi je smanjen, poboljšana mi je probava, a u tjedan dana sam izgubila i 2 kg. Uz Ella's čaj osjećam se dobro i namjeravam ga i nadalje koristii dok ne dođem do svoje idealne težine', zaključuje novo zaštitno lice Ella's čaja Ksenija Marinković.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju