Svoj nastup na popularnoj utrci 'Volim trčanje', koja će se održati na zagrebačkom nasipu kod Boćarskog doma 22.6. najavile su i mnoge poznate osobe iz javnog života

Na zagrebačkom nasipu će trčati mnoge poznate osobe među kojima su sestre Iris i Darija Bostjančić koje su se prošle godine popele na Mt. Everest, zatim naš snagator Mario Mlinarić i Mario Valentić. Njima će se pridružiti i Renata Sopek.

Utrku će svojim nastupom podržati i naš najbolji triatlonac Dejan Patrčević koji inače vrlo uspješno nastupa u najtežoj triatlonskoj disciplini IRONMAN. Dejan će kao i prošle godine trčati utrku u opuštenom ritmu te će svojim prisustvom podržati sve ljubitelje rekreativnog trčanja koji će se taj dan nastupiti na utrci VOLIM TRČANJE.

>> Zdravije je trčati u štiklama nego u tenisicama?

>> VIDEO: U štiklama do 20 tisuća kuna!

'Nije mi bilo teško pronaći motiv za nastup na novoj utrci. Na startu će biti mnogo mojih prijatelja i poznanika koji su me potakli da se od ove godine angažiram i kao trener. Započeo sam fizički pripremati nekoliko zaposlenih građana, a cilj mi je aktivni način života na planirani način uvesti u njihov svakodnevni radni tjedan. Utrka 'Volim trčanje' savršeno se uklapa u ovu priču. Vidimo se na startu!', rekao je Dejan.

Više informacija o utrci potražite na www.volim-trcanje.net.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju