Kratke haljine, vruće hlačice i seksi kupaći kostimi ne moraju čekati 'bolje dane' u vašem ormaru. Darujemo vam preparate koji će vam pomoći da se riješite celulita u zadnji čas i uživate u ljetnim danima i modnim kombinacijama. Malo celulita je i tako seksi!

Za uspješno suzbijanje celulita najbolji su ciljani proizvodi prirodnog sastava koji garantiraju prodor aktivnih sastojaka u hipodermis te svojim izbalansiranim aktivnim sastavom djeluju paralelno na smanjenje masnih nakupina i učvršćivanje vezivnog tkiva i kože.

Celulit nastaje ovim redom:
• stres
• poremećaj u cirkulaciji
• nagomilavanje suvišne tekućine
• nakupljanje slobodnih radikala i toksina
• stvaranje zarobljenih potkožnih masnih nakupina (adipocita)

Rezultat je promjena potkožnog vezivnog tkiva koje u intoksiciranim vodenim mjehurićima nagomilava zarobljene masne nakupine, a površina kože postaje mlohava i naborana poput narančine kore.

Znanost potvrđuje da je koža živi organizam koji doista i izvana prepoznaje, apsorbira i u vlastitom metabolizmu koristi aktivne tvari iz prirodnih sastojaka za svoju obnovu i korekciju stečenih nedostataka.

Iako je potrebno korištenje anticelulitnih preparata tijekom cijele godine, ali i u 'zadnji čas' se može puno postići odabirom preparata s dvostrukim djelovanjem: smanjenje adipocita i učvršćivanje vezivnog tkiva i to ciljano za svako od kritičnih područja tijela.

Preparati koji odlično djeluju na području stražnjice i nogu ne moraju nužno djelovati i na osjetljivijim dijelovima tijela kao što su nadlaktice ili trbuh, bokovi i bedra.

Zato žene koje već kasne s anticelulitnim tretmanom trebaju, 'udarno' na pragu ljeta posegnuti za ciljanim proizvodima za svaki od ovih dijelova tijela.

Stražnjica i noge uobičajeno imaju čvršću strukturu potkožnog vezivnog tkiva, te manje osjetljivu kožu pa se na tim dijelovima tijela mogu koristiti koncentrirani preparati koji polučuju brze rezultate dok trbuh, bokovi i bedra imaju vrlo labavu strukturu mišićja i potkožnog vezivnog tkiva, te osjetljiviju kožu stoga je nagomilavanje masnih potkožnih nakupina i permanentno opuštanje kože na trbuhu, bokovima i bedrima izraženije nego na drugim dijelovima tijela.

Zato za sustavnu eliminaciju 'zastavica' na nadlakticama treba koristiti kozmetičke preparate koji imaju dvostruko djelovanje: suzbijanje masnih potkožnih naslaga i učvršćivanje kolagenskog vezivnog tkiva.

Zadovoljna.hr vam daruje 5 paketa anticelulitnih proizvoda CLASSIC koji će vam pomoći da se riješite naslaga celulita u zadnji čas Mirjani Jagačić, Nadici Bužić, Jasminki Vičič, Evici Smolenički i Ivi Hoblaj.

U paketu se nalaze: CLASSIC Forte – Anticelulitni gel s cimetom i gorkog narančom, CLASSIC Liposhock – Anticelulitni lipolitički gel za trbuh, bokove i bedra, CLASSIC Double Cut – Anticelulitni gel za učvršćivanje kože nadlaktica i CLASSIC Triple Body Mousse – Hydro & pH balance. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju