Odnos između majke i kćeri ponekad je nalik odnosu dvije prijateljice, a ponekad nalikuje odnosu zaraćenih strana. Neovisno o tome koliko se u tinejdžerskoj fazi najčešće svađaju, s vremenom kćeri shvate da su majčinski savjeti, ma kako se u ono doba činili pogrešnima, zapravo ispravni

 

Ključ zdravog odnosa između majke i kćeri je u zdravoj komunikaciji. Kćeri ponekad trebaju roditelja, majku punu razumijevanja i savjeta, a ne šašavu frendicu posebno kada se kćeri suočavaju s neugodnim problemom kao što je bolna mjesečnica.

U tim bolnim trenucima prva osoba kojoj bi se svaka kćerka trebala moći obratiti za pomoć je majka.

Svaka žena je barem jednom u životu za vrijeme menstrualnog ciklusa osjetila određenu slabiju ili jaču bol, neobično probadanje ili neobičan osjećaj nelagode, a to su iskusile i njihove majke čije iskustvo i mudrost treba biti izvor savjeta na kojima su im njihove kćeri zahvalne.

Jedan vrijedan savjet koji bi svaka majka trebala pružiti svojoj kćeri je svakako taj da se bol ne treba trpiti.

Osvrnemo li se oko sebe, svaka od nas će moći nabrojati barem jednu prijateljicu ili je sama propustila barem jedan izlazak, rođendan ili važan događaj samo zato što se previjala od boli koju je uzrokovala menstruacija.

Isto tako, ne slušajući savjete majki ili ne razgovarajući s majkama sigurno smo sve barem jedno isprobale razne pripravke, uvjerene da će nam pomoći.

Kako bi doskočila tom problemu, suvremena medicina predstavila je bezreceptni lijek koji može pomoći ženama u rješavanju bolnih menstruacija.

NO-SPA® brzo i učinkovito opušta grčeve koji su uzrok bolnih menstruacija, a izdaje se u ljekarni bez recepta.

Sad smo mudrije i iskusnije i više naše mjesečnice ne moraju biti popraćene neugodnim, a ponekad i bolnim menstrualnim tegobama zahvaljujući lijeku NO-SPA®, a taj savjet vrijedi kao majčin.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku.

Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Nagradni natječaj:

• Pošaljite najbolji savjet koje je vaša majka dala vama kako bi uklonili menstrualne bolove i grčeve putem e-maila zadovoljna@novatv.hr najkasnije do 22.04.2012. godine sa svojim osobnim podacima (ime i prezme, adresa i broj telefona/mobitela).

Autorica najboljeg savjeta je Slađana Štrucelj iz Mahična. Dobitnici koja će uživati u SPA tretmanu čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju