'Moj je život moja pjesma' naziv je kampanje u sklopu koje hrvatska glazbenica Nina Badrić u suradnji s udrugom 'Sve za Nju' organizira veliki humanitarni koncert kako bi podržala borbu protiv raka te podigla svijest o prevenciji bolesti

Uz Ninu na velikom humanitarnom koncertu nastupit će još tri glazbene dive iz regije: Karolina Gočeva, Maya Sar i Aleksandra Radović. Koncert o podizanju svijesti o prevenciji raka održat će se 07. studenog u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

S ovim koncertom nastavlja se sjajna glazbena i iznad svega humana suradnja četiri glazbenice iz regije koja je započela u Sarajevu prošle godine.

>> Prevencijom spriječite rak dojke

>> Nogometaši u borbi protiv raka dojke

Sve četiri glazbenice svojim dosadašnjim uspješnim angažmanima, ne samo na pozornicama nego i sudjelovanjima u ovakvoj i sličnim kampanjama, veliko su ohrabrenje i podrška svim ženama svojom pjesmom a posebice onima koje se bore s ovom opakom bolesti.

Kako i stihovi pjesme govore 'Ne pristajem ni da pomislim da nade nema...i dalje sam Majka, Sestra, Lijepa, Vrijedna Žena' tako i ovaj humanitarni projekt nakon Zagreba nastavlja svoj put dalje ,u sve četiri regije gdje ce se na svakom od njih skupljati sredstva koja ce biti donirana za liječenje te opake bolesti.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni KD 'Vatroslav Lisinski' i putem web stranice po cijeni od 80 i 100 kuna.

Koncert ćete moći pratiti uživo i na našem portalu Dnevnik.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju