Botoks može zagladiti bore i pomladiti izgled, primjenjuje se i kod prekomjernog znojenja, a najnoviji tretman kojem se moguće podvrgnuti su i injekcije botoksa koje podižu i pomlađuju grudi

Sila gravitacije se igra sa ženama na okrutan način, a pogotovo kada govorimo o jednom od najljepših ukrasa ženskog tijela, grudima. Podvrgavanje plastičnim operacijama koje garantiraju povećanje i podizanje tog aduta za mnoge je jednostavno previše bolno, a rješenje se nazire u injekcijama botoksa.

Tretman koji je bezbolan, ne zahtjeva dug period oporavka, a rezultati su vidljivi odmah mnogima će zazvučati puno primamljivije od operacije koja je skupa i bolna, a oporavak traje nekoliko mjeseci.

Podizanje grudi botoksom prvi je puta javnosti predstavljeno 2009. godine na konferenciji dermatologa u Monte Carlu, a tretman se sada može obaviti u klinikama dermatologa, između ostalog i kod dr. Cecilie Tregear u Londonu.

>> Botoks je lijek protiv ispadanja kose

>> Nicole Kidman ipak priznala da koristi botoks!

>> Vodimo vas na tretman protiv pojačanog znojenja!

'Tretman botoksom oblikuje grudi, pomlađuje njihov izgled te zaglađuje kožu dekoltea te rješava bore nastale od sunca', pojašnjava dr. Tregear.

Procedura se sastoji od ubrizgavanja injekcija botoksa u područje oko grudi, nije bolna i grudi ne gube osjet. Male količine botoksa ubrizgavaju se i u područje oko bradavica. Nema oporavka i odmah nakon tretmana osoba može otići kući.

Rezultati traju šest mjeseci nakon čega se pacijent mora ponovno podvrgnuti tretmanu botoksom. Pacijenti koji ne puše te rade vježbe za grudi bolje će reagirati na tretman i dulje će trajati.

Plastični kirurzi nisu u potpunosti prihvatili ovaj tretman te tvrde kako rezultati mogu biti vidljivi samo na manjim i obješenim grudima dok kod većih zbog težine botoks ne može djelovati.

Cijena ovog tretmana koji se za sada još ne izvodi kod nas je 6 tisuća kuna.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju