Ovaj dio godine vrijeme je kada su teretane pune vježbača, a ulice preplavljene biciklistima i rolerima. Dok pripremamo svoje tijelo za otvoreno izlaganje, trebamo paziti i na svoje zglobove. Mi vam pomažemo da ih zaštitite prirodnim preparatom

Ovih su dana pune teretane vježbača, a posebno vježbačica koje su shvatile kako je krajnje vrijeme da svoju liniju do ljeta dotjeraju u formu i tako se pripreme za izlaganje sunčevim zrakama.

U toj silnoj želji za što ljepšim izgledom često se zaboravlja da nije baš korisno preforsirati se pa mnogi vježbači završavaju s upalama mišića ili zglobova.

Entuzijazam za vježbanje svakako je pohvalan, no on ne mora nužno biti bolan.

U tome vam učinkovito može pomoći JointAstin, prirodni dodatak prehrani koji je u mnogim američkim kliničkim istraživanjima pokazao odlične rezultate upravo kod smanjenja upalnih procesa i zaštite zglobova i mišića i to kod aktivnih sportaša, no i rekreativaca.

I onima zrelije i starije dobi svakodnevno suočeni s artritisima, upalama karpalnog kanala i sličnim tegobama, ovaj će preparat isto tako pomoći.

Glavni sastojak JointAstina je astaksantin, prirodni karotenoidni pigment iz algi s iznimnim antioksidativnim djelovanjem, jer je 550 puta jači od vitamina E i 10 puta jači od beta karotena.

Opušta (omekšava) upaljene zglobove i tetive te potiče nastanak nove i zdrave hrskavice.

Zbog vegetarijanskog glukozamina (ponovno izgrađuje površinu zglobova i njihovu strukturu), BioAstina, tamjana, bosvelije (biljni sastojak koji smanjuje bol, posjeduje protuupalna, protuartritična i analgetička svojstva i djeluje s jednakom snagom kao i neki konvencionalni lijekovi no bez nuspojava.) i omega-3 masnih kiselina (ubrzavaju ozdravljenje i ponovno stvaraju i jačaju stanične membrane u zglobovima, tetivama i mišićima.

Tri pakiranja Joint Astina koje vam daruju Zadovoljna i bio&bio točno osvojile su Danijela Duić, Petra Cvijić i Petra Glavašević. Čestitke dobitnicama, a ostalima više sreće u novoj igri darivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju