Krajnje je vrijeme da se pokrenemo i napravimo nešto dobro za svoje tijelo. Recite zbogom nakupljenim kilogramima jer uz pomoć novog uređaja u samo 15 minuta možete odraditi pravi dvosatni trening

I dok smo se do sada mogli izvlačiti na zimu koju smo okrivljavali za višak kilograma koji smo sakupili tijekom hladnih dana, prvim danima proljeća kreče prava agonija, a najbolje rješenje za povratak formu je vježbanje.

>> Umjesto sprava za vježbanje iskoristite svoju bebu

S obzirom da je vježbanje posao koji zahtjeva vrijeme i mukotrpan rad što kada bi vam rekli da postoji način da umjesto sati tjelovježbe u samo 15 minuta dnevno te dva do maksimalno tri puta tjedno možete postići jednake ili čak bolje rezultate?

>> Jedna vježba zateže noge, trbuh i guzu

Da, to je moguće uz pomoć elektrostimulacije mišića koja nije nimalo bolna. Koliko je učinkovita najbolje objašnjavaju profesionalni sportaši koji se nakon ozljeda ili operacija upravo uz pomoć ovakvog treninga vrlo brzo vraćaju u formu.

Kako bi odradili ovakav, skraćeni trening nije vam potrebna nikakva vlastita oprema već se radi o prsluku spojenom na aparat koji odašilje elektrovalove koji dopiru duboko u mišićno tkivo.

Intenzitet struje se mjeri u mili amperima što je u potpunosti sigurno za ljudsko tijelo. Trening koji obuhvaća sve mišićne skupine se sastoji od serija pokreta koje traju svega četiri sekunde tijekom kojih je potrebno zauzeti određeni položaj koji stimulira mišiće i izaziva kontrakcije istih.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju