Iako je celulit definitivni broj jedan kada je riječ o nedostacima kod žena, odmah za narančinom korom slijede i takozvane zastavice. No, opuštenim nadlakticama je došao kraj jer uz pomoć tri jednostavne vježbe vaše ruke mogu izgledati lijepo i zategnuto


Plan vježbanja je vrlo jednostavan. Vježbe traju svega šest minuta, a treba ih ponavljati tri do četiri puta tjedno. Ove tri jednostavne vježbe se izvode u serijama po 10 ponavljanja i to u tri kruga. Dobro se istegnite i krenite u akciju.

1. Sklekovi raširenih ruku
Lezite potrbuške, naslonite se na koljena i dlanove, ispruženih ruku. Polako se spuštajte dok vaši laktovi ne budu pod pravim kutom (prema van) ili nešto niže te se vratite u prvobitni položaj.

2. Spuštanje
Naslonite se na stolicu na petama, ispruženih nogu ili jedno koljeno savijte. Izravnajte ruke te ih lagano vratite u položaj u kojem su laktovi pod pravim kutom.

 3. Podizanje
Lezite potrbuške ispruženih nogu. Naslonite se na dlanove nešto iznad visine struka. Lagano podižite gornji dio tijela do visine koja vam ne predstavlja veliko opterećenje.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju