Iz Rusije u Zagreb uskoro dolazi Vadim Zeland, autor poznate serije knjiga Transurfing. Ljubitelji transurfinga, tehnike koja je mnogima olakšala ili čak promijenila život imat će se prilike 14. i 15. travnja u Europskom domu susresti sa Zelandom

Prvi dan gostovanja bit će rezerviran za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga.

Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju Transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan bit će organizirana radionica pod nazivom Freiling, koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljia, poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.
.
Prijave za predavanje i radionicu primaju se do 10. travnja, a svi koji se prijave i uplate do 8. travnja čeka ih odličan popust.
Cijena predavanja iznosi 300 kuna, a radionice i predavnja 1400 kuna ukoliko se uplati do 8. travnja. Od 8. do 10 travnja cijeli paket iznosit će 1800 kuna.

Više o svemu možete vidjeti na stranici www.serenapro.hr ili se možete prijaviti na adresi serenapro@serenapro.hr.

Što je Freiling?
Freiling možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja. Freiling je tehnika koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je namijenjena široj publici, tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljia, poslodavcima, partnerom, prijateljima, sve vrste međuljudskih odnosa.

Isto tako, tehnika freilinga izuzetno koristi pri ljubavnim vezama, traženju idealnog partnera/ partnerica, ali i pri uspješnim odnosima s partnerom.

Kada govorimo o freilngu i poslovnim odnosima izuzetno je važno istaknuti ako je freiling tehnika za koju se kaže da je moćan instrument menadžmenta za osoblje i marketing.
Freiling je tehnika koja nas uči kako uskladiti frejle sebe i drugih, kako naučiti slušati sebe, ali i druge te pomoću toga ostvariti svoje ciljeve.

Freiling možemo iskoristiti kako bi naučili kako postići sklad kolektiva, kako poslati pravu reklamu i sl.

Radionica je namijenjena svima bezobzira na dob:

- svatko može pronaći svoj cilj zbog kojeg želi ovladati tehniku freilinga ( posao, socijalizacija, partnerski odnosi, svakodnevna komunikacija...
-kako ostavariti vlastite ciljeve
-na radionici naučit ćete kako poslušati svoju dušu, kako uskladiti frejle sebe i drugih
- na radionici biti će prikazane tehnike freilinga te na koji način ih treba koristiti
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju