Nakon izlaska s Farme Žana se uputila u Polikliniku Nemetova kako bi se pripremila za tople dane i skidanje u kratke suknje i hlačice. Obavila je trajnu depilaciju dlačica koja je gotovo bezbolna

Sezona minica, vrućih hlačica i jednako vrućih topića još nije u punom zamahu, a kako bismo se u njima osjećali samopouzdano i ženstveno mnogima je preduvjet glatka i nježna koža bez dlačica.

Baš tako razmišlja i Žana koja se na trenutak opustila i zaboravila na velike probleme koji je muče. Prepustila se spretnim rukama sestre iz Poliklinike Nemetova i obavila depilaciju potkoljenica.

'Malo boli, ma ustvari gotovo je bezbolno', rekla je Žana koja bi ovaj tretman preporučila svim curama.

 

Žana se na trenutak opustila i zaboravila na velike probleme koji je muče.

'Depiliram se britvicom jer baš ne trpim bol pa depilacija voskom ne dolazi u obzir, no laser je super stvar, a dlačice trajno nestaju', rekla je Žana nakon što je preživjela depilaciju laserom.

Cutera CoolGlade za lasersku epilaciju u Poliklinici Nemetova prvi je laser priznat od strane FDA za trajnu redukciju dlačica kod pacijenata svih tipova kože tijekom cijele godine, nudi mogućnost tretiranja malih i velikih područja u kratko vrijeme, sa značajnim rezultatima već nakon prvog dolaska.

>> Ivan Hrvatska: Imam 1 kilogram masti i 6 litara vode viška!

Cutera laser ima još tri dodatna sustava: CUTERA Pearl (čijom primjenom koža postaje zdrava i sjajna poput bisera), CUTERA Genesis (namijenjen uklanjanju bora i crvenila kože, sužavanju širokih pora) te CUTERA CoolGlade laserski sustav za terapiju vaskularnih promjena na licu i tijelu, od površinskih kapilara na licu do vena na nogama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju