Žene su spremne napraviti baš sve kako bi sezonu bikinija dočekale spremne. Dokaz tome je i 7 milijuna žena koje su ove godine gladovale kako bi na plaži izgledale što bolje

Ova impozantna brojka pravi je dokaz o čvrstoj vezi između pripadnica ljepšeg spola i raznih dijeta koje obećavaju čuda. 7 milijuna žena širom svijeta priznalo je kako se već podvrgnulo dijeti kako bi što bolje izgledale na plaži, a one koje još nisu krenule na godišnji odmor planiraju to učiniti ponovno. Razlog je najdraži bikini.

Istraživanje provedeno među ženama u Velikoj Britaniji pokazalo je kako su spremne na odricanje od kave, uzimanje pilula koje pomažu pri mršavljenju, a čak će i početi pušiti kako bi u organizam unosile što manje hrane i izgubile što više kilograma.

>> Dijeta s jabukom: Otopite šlaufove bez gladovanja

>> Koliko dijeta žena isproba u životu?

5 milijuna žena već je isprobalo i odustalo od 15 različitih dijeta, što znači kako u prosjeku pripadnice ljepšeg spola gladuju dva puta mjesečno. Istraživanje provedeno u Australiji pokazalo je da je što bolji izgled u bikiniju najbolja motivacija.

Svaka šesta žena dobar izgled stavlja ispred zdravlja, važnije im je izgledati dobro nego se osjećati zdravo.

Doktori pak naglašavaju kako je dijeta stresna i nezdrava, a najbolji način za održavanje linije je zdrava prehrana u kombinaciji s tjelovježbom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju