Ovih smo dana bili izloženi masnijoj i obilnijoj hrani i sad nam je doista potrebna detoksikacija. Stoga je dobro potražiti neki preparat koji će nam pomoći pri uklanjanju masnoća iz organizma, a djelovanje algi već je dobro poznato. Prirodni organski dodatak prehrani 'Chlorella Greenfoods', vrlo učinkovito uklanja masnoće iz organizma

Chlorella je zelena jednostanična slatkovodna alga koja  sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala.

Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam. Naime, čak 20 posto Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.

Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu. Stoga je organska 'Chlorella Greenfoods' prava formula i za gubitak nagomilanih kilograma.

Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.

>> Brzinske čokoladne praline za vitku liniju

>> Bezkvasni kruh za ukusan objed i odlično zdravlje

Bogata je i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili spriječava žudnju za zabranjenom hranom, posebice slatkišima.

Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji trbuh i gubitak viška kilograma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju