Izmjenu sezona s nestrpljenjem iščekujemo jer sve ono što nam je od odjeće ili obuće dosadilo tada možemo pospremiti i u ormaru napraviti mjesta za nove komade koje ćemo s veseljem nositi. Sa svakim sunčanim danom bliže smo tome da zaboravimo na tenisice i salonke i prebacimo se na otvorene cipele. Tri su tipa takve obuće koja ide uz sve proljetno-ljetne kombinacije pa ih je dobro imati u svojoj kolekciji.

Galerija +0 GiS natikače, 369,00 kn; Gioseppo ženska torba, 389,00 kn

1. Kožne natikače u univerzalnim ili jarkim bojama

Natikače su svakako neizbježan model kad temperatura u termometru poraste. Osim što su praktične i lako se obuvaju, mogu se nositi u raznim prilikama. Mnoštvo je modela i materijala u kojima dolaze, no kožne natikače svakako su na vrhu popisa ljetne obuće. Upotpunit će dnevne, pa čak i noćne kombinacije, odlično izgledaju na haljine, suknje, hlače i traperice. One u žutoj, smeđoj ili crnoj boji uklopit će se u svaki stil i biti odličan izbor za ljetne avanture. Natikače neutralnih boja idealne su za one koji inače imaju šarenu garderobu, dok će natikače u jarkim bojama podići kombinacije svima koji u ormaru imaju nekoliko baznih boja i uglavnom jednobojne komade.

2. Ravne i udobne sandale

U posljednjih smo se godinu dana naviknuli na udobno, pa će zasigurno i ljubiteljice visokih potpetica češće posezati za ravnim modelima. Tijekom vrućih dana jednostavno nam je lakše i udobnije hodati u prozračnim cipelama bez potpetica. Ponuda sandala je velika pa ćete teško stati na samo jednom modelu. Od elegantnih modela do sportskih varijanti, jednostavnih sandala bez aplikacija do onih ukrašenih, u neutralnim bojama ili u efektnijim nijansama, ponude ima za sve stilove i želje. Takve u svojoj kolekciji ima i Rodea, koja stavlja naglasak na udobnu obuću. U svojoj ponudi imaju cipele europskih, ali i hrvatskih proizvođača poput GiS-a, Galka, Papuča, Spalatina. GiS-ovi su modeli među popularnijima jer se radi o kožnim sandalama ručne izrade. Osim što dolaze u trendi modelima, njihove sandale iznimno su ugodne jer imaju tabanicu od prirodne kože obložene celulozom i “eva pjenom”. Bez takvih udobnih i lijepih sandala nemoguće je zamisliti sezonu užarenog asfalta.

3. Sandale s umjerenom potpeticom

Za one prilike kad ipak želimo biti koji centimetar viši, a opet se osjećati ugodno idealne su sandale s umjerenom potpeticom ili na punu petu. Tih pet do sedam centimetara sasvim je dovoljno da sandale izduže noge i učine ih vitkijima. S blok-petom ne možete pogriješiti jer su elegantne i stabilne za hodanje, a moći ćete u njima provesti cijelu noć. Sandale na punu petu daju nešto opušteniji dojam i često dolaze u otkačenim uzorcima pa ih je lako uklopiti u dnevne varijante.

Ako ste u potrazi za modelom koji će vam biti udoban i koji ćete moći kombinirati na sve odjevne komade, zavirite u našu galeriju. Za dodatnu inspiraciju svratite na Rodeinu službenu stranicu na kojoj se nalazi veliki izbor cipela brendova također poznatih po kvaliteti i u udobnosti kao što su Panama Jack, Ara, Skechers, Yokono, Rieker, Wonders te Igi&Co.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju