Počasti svoju suhu i oštećenu kosu zasluženom cugom i velikom porcijom sjaja.

 

Godina je 1979. Američki čarobnjak za kosu Tom Redman posjećuje Australiju i ostaje zadivljen bogatom raznolikošću finog egzotičnog voća i tradicionalnih pripravaka. Proučavajući lokalne divote, poput lišća eukaliptusa, kore divlje trešnje i, naravno, ulja sjemenki jojobe, nije prestao razmišljati o tome kako bi sve te prirodne ljepote učinile čuda za oštećenu kosu. Trideset godina kasnije, Tomov originalni recept za 3 Minute Miracle još uvijek stvara... čuda.

Stigli su i ljetni dani, a tvoja kosa žudi za hidratacijom. Počasti svoju suhu i oštećenu kosu zasluženom cugom i velikom porcijom sjaja. Kolekcija Aussie Miracle Moist hidratizira tvoju suhu, oštećenu kosu i gasi njezinu žeđ, ostavljajući je predivnom, glatkom i obnovljenom brže nego što ti treba da si brzinski pripremiš neko osvježavajuće piće. Uključuje šampon, balzam i dubinski tretman. Šampon prodire u tu suhu i oštećenu strukturu kose i pomaže je njegovati i izgladiti.

  Aussie 3-minute Miracle Moisture Aussie 3-minute Miracle Moisture (Foto: PR)

Nakon njega, 3 Minute Miracle Moist u samo nekoliko minuta (zapravo, u samo tri) preobražava oštećenu kosu u glatku, sjajnu, podatnu ljepotu i dubinski je obnavlja.

Sve to ovu kolekciju čini nezaobilaznim dijelom tvoje nove rutine za čudesnu kosu.

Ugasi žeđ svoje kose kolekcijom Miracle Moist!

Saznajte još praktičnih savjeta kako biste se pripremili za ljeto!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju